Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Živinice: Jednodnevno druženje članica iz udruženja „Izvor-Selsebil“ i „Svitanje“

Živinice: Jednodnevno druženje članica iz udruženja „Izvor-Selsebil“ i „Svitanje“

Dana 08.10.2015. g. u prostorijama udruženja „Izvor-Selsebil“  Živinice održano je druženje članica udruženja „Izvor-Selsebil“  i „Svitanje“, pridruženih članica AKOS-a.

Druženje je bilo zabavnog i edukativnog karaktera gdje su prisutne imale priliku da uz tradicionalna bosanska jela i širok izbor poslastica, koje su priredile vrijedne članice „Selsebila“, razmjene iskustva, znanja i podijele lijepe trenutke sa ostalim ženama.

U sklopu programa održana su i dva zanimljiva predavanja. Predavačice su kroz primjere iz sire našeg Poslanika Muhameda, s.a.v.s., pokušale približiti vrijednost i značaj međuljudskih odnosa koji predstavljaju temelje jednog zdravog društva.

Ono što također želimo spomenuti jeste da su naše Živičanke prilikom druženja pokazale zaista veliko gostoprimstvo, srdačnost i susretljivost što je u nama povećalo želju za ponovnim druženjem.

Ovom prilikom naše članice su pokazale da mogu i žele surađivati, razmjenjivati znanja i iskustva, te tako kroz zajednička druženja i aktivnosti unaprijediti  rad AKOS-a u cjelini.

Raduje nas činjenica da smo kroz ovaj susret uspjele uspostaviti i učvrstiti naše sestrinske veze i nadamo se da ćemo ovakve i slične susrete ponovo  dočekati u skorije vrijeme.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top