Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Tesnim: Kurs engleskog jezika za djecu kroz zabavu

Tesnim: Kurs engleskog jezika za djecu kroz zabavu

Da li biste htjeli da vam djeca na jednostavan i brz način nauče engleski jezik? Da li su vam kursevi koji se nude na tržištu skupi, neinteresantni i neprofesionalni?

 Ukoliko je Vaš odgovor na oba pitanja odgovorili DA, onda je pravo vrijeme da svoje dijete prijavite na kurs „Učimo engleski, bojimo engleski“!

Cilj ovog kursa je učiniti da prvi susret s engleskim jezikom bude zabavan i da kod djece razvije ljubav prema učenju ovog  jezika, kao i da djeca vrijeme provedu korisno, učeći strani jezik na zabavan način. Časovi će se odvijati u manjim grupama na različite načine,  kroz zajedničko učenje, ponavljanje naglas i usvajanje različitih pojmova koristeći se savremenom tehnologijom i metodama, kao i učenje kroz rimu. Inovativnost našeg projekta je u povezivanju engleskog jezika i kreativnog izražavanja u jedan novi i jedinstven projekat koji za cilj ima nesvakidašnji i originalni pristup učenju stranog jezika. Djecu će kroz čitav proces učenja i usvajanja novog gradiva pratiti profesorice Aida Mujanović, magistrica engleskog jezika i književnosti i Lejla Hidić-Elezović, profesorica grafičkog dizajna.

Kurs je namijenjen za djecu uzrasta od 5 do 7 godina, i trajat će tri mjeseca, sa terminima dva puta sedmično od po dva školska časa (45 minuta sa pauzom između časova).

Cijena kursa je 50 KM mjesečno (u cijenu je uračunata ilustrovana radna sveska, radni materijal i užina, kao i kreativna radionica na kraju svakog mjeseca, koja će također biti edukativnog karaktera).

Termini održavanja kursa će biti naknadno objavljeni.

Prijavu možete poslati OVDJE.

tesnim.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top