Promo i katalozi

Saznajte koje su 4 važne stavke koje na deklaraciji ima pravi sir

Koje se to vrijednosti ugljikohidrata, masti i proteina nalaze u pravom siru

Što je to deklaracija proizvoda?

 

Jednom riječju, lična karta. Na deklaraciji proizvoda mora biti jasno naznačeno porijeklo, namjena i sastav, a deklaracija je ujedno i potvrda o provedenoj zdravstvenoj ispravnosti hrane. 

U današnje vrijeme potrošači imaju veliki izbor proizvoda i ponekad se teško snaći kod odabira. 

Prije nego se neki proizvod pronađe u vašoj korpi privući će vas ambalažom, mjestom na polici, ali i cijenom. Kada proizvod prođe kroz ove „filtere“ za kvalitetan izbor važno je pročitati deklaraciju i provjeriti radi li se zaista o namirnici koju želite kupiti i konzumirati. 

 

Zabluda koja nosi ime „sir“

 

Postoje proizvodi koji svojom ambalažom i imenom aludiraju na sir, ali to svojim sastavom nisu. Budući da ne nastaju iz zdrave mliječne masnoće već iz dostupnijih biljnih masnoća, takvi su proizvodi obično i povoljniji. Međutim, sastav naveden na deklaraciji otkrit će da se ne radi o siru već o nečemu što se zove zamjena za sir. Zato je važno čitati deklaraciju, ali je i znati tumačiti. 

 

Donosimo 4 važne stavke te njihove vrijednosti koje bi na deklaraciji trebao imati pravi sir 

 

President Somborska osvaja svojim specifičnim okusom, mekanom teksturom, ali i nutritivnim vrijednostima koje s ponosom može istaknuti na svojoj deklaraciji. Čitajte deklaracije i birajte najbolje i najkvalitetnije namirnice.

Povezani članci

Back to top button