EkonomijaVijesti iz zemlje

Dobre vijesti iz MBA Centra

Sinoć, iza 20:00 sati izbio je požar na dijelu postrojenja MBA Centra, koji je nakon brze intervencije vatrogasnih službi u rekordnom roku saniran.

Želimo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svim našim uposlenicima, partnerima iz okolnih firmi, našim vatrogascima i policiji bez kojih bi nanesena šteta bila sigurno veća. – navode uposleni iz MBA centra.

Iako je bilo kakva šteta u današnje vrijeme luksuz i nešto što nas sve vraća korak unazad, sinoć sam u stvari vidio da će stvari za ovu kompaniju u budućnosti biti blistave. Prvi sam osjetio nelagodu kada sam vidio da gori kompanija za koju radim s velikim brojem ljudi. Nekako se čovjek pogubi u tom trenutku, iduće što znam jeste da sam bio u autu i vozio se prema kompaniji. Pošto dalje živim trebalo mi je malo duže vremena da stignem, ali kada sam vidio koliki broj radnika me je pretekao i došao na lice mjesta da pomogne, jednostavno je probudilo emociju u meni i stvorio osjećaj jedinstva. Jednostavno sam vidio snagu u svim nama.

Na žalost, živimo u vremenu koje je puno izazova s kojima se moramo boriti. Očuvanje posla u današnje vrijeme je prioritet i svi treba da damo vlastiti doprinos i da se izborimo za što bolja I kvalitetnija radna mjesta. To je upravo ono što smo mi sinoć radili izvan svog radnog vremena.

Moram pohvaliti i naš menadžment na čelu s gospodinom Asimom Kraljićem koji je do jutarnjih sati uspio uz pomoć svih nadležnih organa da stavi pogon u funkciju i jutrošnje isporuke hljeba su krenule s minimalnim zakašnjenjem.

Ovim putem se izvinjavamo svim našim kupcima i partnerima koji su imali kašnjenja jutros ili umanjene narudžbe. U prioritet smo stavili isporuke bolnicama, kasarnama, migrantskim centrima jer ti ljudi zaista ovise o našoj isporuci.

Što se tiče nastale štete, o tome je još uvijek rano da govorimo. Nadležni organi sačinjavaju zapisnike i rade na procjeni štete. Šteta postoji, naše je da je zajedno uz pomoć naših vjernih kupaca saniramo I nastavimo još jače tamo gdje smo stali. – izjavio je Nedžad Biberović marketing manager MBA Centra (Slatko i Slano).

akos.ba

Povezani članci