KulinarstvoU Fokusu

Zapečeni punjeni sendvič

Vrijeme pripreme: 5 minuta          Vrijeme pečenja: 20 minuta                   Za 2 osobe

Sastojci:

  1. 2 jaja
  2. 1 Dukat Brzo & Fino kiselo vrhnje 12% 200 g
  3. 1 žlica Vegete
  4. 1 žlice mediteranske mješavine začina
  5. 100 g pureće šunke
  6. 100 g Sirela Gouda sira
  7. prstohvat soli
  8. 2 veće okrugle kifle
  9. Papir za pečenje

POČETAK:

Pripremite tepsiju i uključite pećnicu na 200 ℃. Pureću šunku nasjeckajte na kockice, a sir izrendajte.

PRIPREMA:

  1. Korak:

U posudu umutite jaja, dodajte prstohvat soli i 1 kašiku Vegete. U umućena jaja dodajte Dukat Brzo & Fino kiselo vrhnje, pureću šunku, pola količine izrendanog sira i 1 žlicu mediteranske mješavine začina.

  1. Korak:

Uzmite kifle i nožem skinite vrh kifle, potom kifli izvadite mekanu sredinu i ulijte pola smjese pripremljenog nadjeva.

  1. Korak:

Stavite papir za pečenje u tepsiju i na njega pripremljeni sendvič. Po sendviču pospite ostatak izrendanog sira. Sendvič pecite 20 minuta.

Poslužite uz salatu po želji!

Dobar tek!

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button