Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Brzi kurs Adobe Illustratora i Excela

Brzi kurs Adobe Illustratora i Excela

Brzi kurs ExcelaVeć neko vrijeme želite naučiti koristiti Excel, zbog posla ili fakulteta, ali vam se rad u Excelu čini komplikovanim i odbojnim?

Niste bili motivirani da ranije upišete kurseve Excela jer su trajali po nekoliko mjeseci? Ovaj brzi kurs Excela je namijenjen upravo vama!

U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad savladajte Excel tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe. Kurs će ići od početničkog nivoa, ali će biti obrađene ne samo osnovne nego i neke napredne funkcionalnosti Excela, fokusirajući se na najčešće potrebne vještine u radu s Excelom.

Kurs će vas osposobiti da:

samostalno koristite Excel radno okruženje, shvatate ulogu radnih knjiga i listova, razumijete ponuđene funkcionalnosti, krećete se kroz dokument, lako unosite podatke i manipulišete njima, te ih spašavate i štampate na za vas najpraktičniji način;koristite Excel za proračune i izradu grafika na osnovu podataka i izradu baza podataka (klijenta, proizvoda, itd.) koje možete lako filtrirati i sortirati prema željenom kriteriju;podatke predstavljate na željeni način, formatirate ih i činite estetski dopadljivim, te kreirate svoje šablone koje možete ponovo koristiti.

Realizacija kursa predviđena je od 12. januara do 11. februara 2016. i sastoji se od 10 susreta po 90 minuta, a održavat će se dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 19.30 do 21h. Cijena kursa je 50 KM.

Instruktorica na kursu je Berina Avdić, magistrica elektrotehnike.
Prijave isključivo uz uplatu na Nahlinom info desku do 7. januara 2016, svakim danom osim petka od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: [email protected]
Požurite, broj mjesta je ograničen!

Brzi kurs Adobe Illustratora

Kreativni ste, radoznali, inspiraciju nalazite svuda oko sebe? Nedostaje vam alat kojim ćete svoju kreativnost ispoljiti i učiniti vidljivom? Ovaj brzi kurs Adobe Illustratora je prava prilika za vas! Adobe Illustrator je najpoznatiji i najpopularniji program za grafički dizajn. U njemu možete da uradite sve – od poštanske marke do bilborda, i od postera do kataloga i knjiga.

Dobar je i za ilustrovanje, slikanje i web dizajn. Poznavanjem rada u Adobe Illustratoru otvaraju vam se vrata vizuelne komunikacije i dobijate mogućnost da uz pomoć umjetnosti i tehnologije prenesete željenu poruku.

Savladajte osnove rada u Adobe Illustratoru u samo 10 susreta i omogućite sebi bavljenje ovim zanimljivim zanatom koji je sve traženiji zahvaljujući porastu upotrebe interneta i obima reklamiranja. Nakon završenog kursa moći ćeta izrađivati logotipe, vizitkarte, letke, brošure, memorandume, bilborde, banere, crtati ilustracije.

Poznavanje rada u Adobe Illustratoru naročito će koristiti: nezaposlenim ženama i studenticama kako bi s novim znanjem brže pronašle posao; freelancericama koje žele raditi projekte grafičkog dizajna iz udobnosti svog doma; početnicama u grafičkom dizajnu; zaposlenicama u štamparijama, štampanim medijima i ostalim firmama i organizacijama.

Realizacija kursa predviđena je od 12. januara do 11. februara 2016. i sastoji se od 10 susreta po 90 minuta, a održavat će se dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 18 do 19.30h. Cijena kursa je 50 KM.

Instruktorica na kursu je Belma Čorbo, certificirana Adobe instruktorica (BELMAART).

Prijave isključivo uz uplatu na Nahlinom info desku do 7. januara 2016, svakim danom osim petka od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Požurite, broj mjesta je ograničen!

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: [email protected]

nahla.ba

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top