Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Nahla: Kurs fotografije – upis u toku!

Nahla: Kurs fotografije – upis u toku!

Mnogi ljudi ponekad uspiju napraviti dobre fotografije, ali često ne znaju kako su to uradili! Ukoliko želite da saznate tajne dobre fotografije prijavite se na kurs fotografije koji počinje u nedjelju, 10. januara 2016.

Kurs fotografije namijenjen je svima koji žele naučiti osnove fotografije, od teoretskog predstavljanja historije fotografije do rukovanja foto opremom.

Osmišljen je tako da bude jednostavan i razumljiv početnicima, a jednako zanimljiv i onima s osnovnim znanjem fotografije.U toku trajanja kursa obrađivat će se različite teme (kompozicija, žanrovi fotografije, manipulisanje prirodnim i vještačkim svjetlom, osvjetljenja i dubinske oštrine, fokusiranje, noćna fotografija, reklamna fotografija, post produkcija).Jednaka pažnja bit će posvećena teoriji i samostalnom praktičnom radu.

Nastava traje 8 sedmica i sastoji se od 8 susreta po 120 minuta, a održavat će se nedjeljom od 18.00 do 20.00h. Cijena kursa iznosi 100 KM.
Kurs vodi fotografkinja Aida Redžepagić.

Napomena: Polaznice koriste vlastite fotoaparate.

Prijave isključivo uz uplatu do 6. januara 2016. na Nahlinom info desku svakim danom osim petka od 12 do 20h. Za dodatne informacije javite se na email: [email protected] Broj mjesta je ograničen. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate.

S radošću vas očekujemo!

 nahla.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com