Ostale aktivnostiU Fokusu

Poklon čitaocima za Dan državnosti Bosne i Hercegovine – Akos.ba u novom ruhu

AKOS svojim vjernim čitaocima na Dan državnosti Bosne i Hercegovine – 25. novembar, poklanja novi izgled vodećeg internet portala iz oblasti edukacije i promocije univerzalnih vrijednosti – portala Akos.ba!

Naš vrijedni tim stručnjaka za tehničku podršku u zadnje vrijeme je naporno radio kako bi do Dana državnosti mogao pustiti u funkciju novi izgled AKOS-ovog internet portala. Pored redizajna, prešli smo na novi server koji je značajnije brži nego raniji što je preduslov za bolje korisničko iskustvo naših vjernih čitalaca.

To je simbolični trenutak jer smo i tačno prije četiri godine “lansirali” novi izgled Akos.ba u to doba.

Na početnoj stranici se nalaze najnoviji sadržaji skoro svih kategorija pa čitaoci jednim listanjem mogu naći mnoštvo korisnih sadržaja koji ih mogu zanimati. Početna stranica je znatno modernizovana i lahka za pregled.

Tim aktivista okupljenih oko portala Akos.ba stalno radi na poboljšanju sadržaja portala i njegovom funkcionalnošću te primjeni najnovijih tehnologija.

Podsjećamo, zadnja verzija Akos.ba portala je puštena u rad krajem marta 2019. godine.

Najnoviji redizajn portala ide u korak sa novim tehnologijama u oblasti internet portala i predstavlja odličnu platformu za širenje pozitivne energije svaki dan i korak sa našim motom “Zajedničkim radom, na temeljima univerzalnih vrijednosti, odgojimo generaciju budućnosti”.

Zahvaljujemo našim čitaocima što nas prate i time nam daju motivaciju za još veći trud i napredak u oblasti online odgoja i obrazovanja.

Asocijacija za kulturu, obrazovanje i sport – AKOS – ima pet pridruženih članica: Udruženje Svitanje Sarajevo, Udruženje Izvor Selsebil Živinice, Udruženje AKOS Most Sanski Most, Udruženje Vatan Domovina Bihać i Udruženje Put znanja Zenica.

Hvala vam što nas pratite i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube.

Redakcija Akos.ba.

Povezani članci

Back to top button