Ostale aktivnostiU Fokusu

Akos.ba u novom ruhu, broj pratioca na Facebooku prešao 182.000

Krajem marta 2019. godine AKOS je pustio u rad redizajnirani izgled web portala Akos.ba. Poboljšan je izgled, optimizovan rad na svim uređajima te je olakšan pregled sadržaja našim vjernim posjetiocima.

Na redizajnu je radio tim iskusnih software stručnjaka a osim “domaće pameti” Akos.ba se nalazi na serveru koji se nalazi u Bosni i Hercegovini čime podržamo naše kompanije i novac upotrebljen u te svrhe ostaje u našoj domovini.

Pored redizajna web portala, urađena je i nadogradnja Akos.ba Android mobilne aplikacije. Inače, ta mobilna aplikacija je istalirana na preko 10.000 uređaja.

U protekla tri mjeseca je zabilježen stalni rast “lajkova” na Facebook stranici Akos.ba a zaključno sa 31. martom Akos.ba prati 182.030 Facebook korisnika.

Na društevnoj mreži Instagram, Akos.ba prati preko 8.100 korisnika ove društve mreže.

Pored društvenih mreža, interakciju sa posjetiocima svakodnevno ostvarujemo preko projekta #inspiracija_by_akos na aplikaciji Whats App gdje imamo preko 1.500 korisnika. Također, na Viberu imamo Akos.ba Public Chat koji prati skoro 400 Viber korisnika.

Aktuelne sadržaje dijelimo sa čitaocima i preko Newslettera koji ima bazu od skoro 2.000 email adresa.

Naš moto “Zajedničkim radom, na temeljima univerzalnih vrijednosti, odgojimo generaciju budućnosti” svakodnevno primjenjujemo i dijelimo sa našim vjernim posjetiocima.

Važno je naglasiti da su 53% naših pratioca na Facebooku žene a 47% muškarci, 73% njih žive u Bosni i Hercegovini a 27% van domovine.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji doprinose našem boljem radu, šaljući nam svoje radove i članke kao i one koji svojim konstruktivnim kritikama žele da budemo još bolji!

Redakcija Akos.ba

Povezani članci

Back to top button