Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Sportske novosti > Asmir Begović posjetio proizvodni pogon Nova Vite

Asmir Begović posjetio proizvodni pogon Nova Vite

Begović, koji je zaštitno lice kampanje “Uhvati ritam”, obradovan je činjenicom da zajednička saradnja direktno odrazila na rezultate prodaje

  Asmir Begović, golman fudbalske reprezentacija BiH i engleskog premierligaša Chelsea danas je posjetio proizvodni pogon brenda NovaVita iza čije prozivodnje i plasmana stoji PAK Centar, javlja Anadolu Agency.

Tokom posjete ugostio ga je Nijaz Đip, direktor PAK Centra koji je bh. reprezentativca proveo kroz sve segmente proizvodnje energetskog napitka NovaVita, kako bi mu približio cijeli proces nastanka certificiranog proizvoda.

Begović, koji je zaštitno lice kampanje “Uhvati ritam”, obradovan je činjenicom da se zajednička saradnja direktno odrazila na rezultate prodaje.

“Od početka kampanje, tačnije u zadnja četiri mjeseca prodaja NovaVite prozivoda rasla je između 70 i 90 posto u odnosu na isti period prošle godine. Naši kupci veliki trgovački lanci shvatili su da smo ozbiljna kompanija”, rekao je između ostalog Đip.

Begović je tokom posjete pokazao iskreno interesovanje za kompaniju sa kojom sarađuje, ali i za proizvod koji reklamira.

“Drago mi je da je jedna domaća kompanija kroz saradnju sa mnom uspjela napraviti odličan poslovni rezutlat, jer to i jeste bio naš zajednički cilj. Raduje me što NovaVita postaje sve poznatiji brend na tržištu”, kazao je Begović.

Osvježavajući vitaminski instant napitak NovaVita nalazi se na bh. tržištu već devet godina. Do sada je u proizvodne pogone uloženo milion KM, a samo tokom ove godine dodatnih 300.000. Kao potvrdu kvaliteta PAK Centar je dobio certifikat FSSC 22000 za sigurnost i zdravstvenu ispravnost hrane.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top