Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Pozivamo Vas na Jesenji Auto Show od 02 do 04.11 ispred BBI centra

Pozivamo Vas na Jesenji Auto Show od 02 do 04.11 ispred BBI centra

Auto Media Group i Auto 4×4 Club organizuju Jesenji Auto Show koji će, u sklopu akcije “Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini“, biti održan od 2. do 4.11.2017. godine na Trgu ispred BBI Centra.

Autoškola LifeLine i ovaj put je učesnik JESENJEG AUTO SHOW-A i ovom prilikom vas pozivamo da dođete, jer smo za vas pripremili odličan program i Tim Autoškole LifeLine bit će vam na raspolaganju za sve informacije, konsultacije kao i upise.
Osim vozila za obuku B kategorije, Autoškola LifeLine je organizovala i  prezentaciju iz oblasti propisa svih zainteresovanih sa provjerom trenutnog poznavanja propisa uz prigodne poklone za sve koji uspješno riješe probne testove.

Svim posjetiocima će,takodjer, biti dostupan I tim iskusnih instruktora vožnje sa vozilima za obuku  B kategorije gdje se mogu raspitati o svim detaljima vezanim za obuku, kao i niz drugih aktivnosti koje će provoditi uposlenici Autoškole po sloganu “Dobro došli u svijet sigurnih vozača“!

Svi zainteresovani koji nikada nisu imali priliku susresti se upravljanjem vozila imat će priliku da se , uz pomoć instruktora, upoznaju sa osnovnim sklopovima vozila, prođu probnu vožnju i na kratko budu u ulozi vozača. Cilj učešća jeste probuditi svijest o savjesnoj i odgovornoj vožnji, obzirom da se svakodnevno dešavaju saobraćajne nezgode uzrokovane neadekvatnom vožnjom, nepažnjom kao i nedovoljnim poznavanjem saobraćajnih propisa.

Osnov za svakog dobrog i odgovornog vozača, upravo jeste adekvatna obuka, adekvatan tim stručnih lica-instruktora, koji vozače, kao početnike moraju temeljno naučiti tehniku vožnje upotpunjenu sa poznavanjem saobraćajnih propisa i na cestu pustiti kao sigurnog učesnika u saobraćaju.

Autoškola Lifeline više o svemu ovome od 2.10.- 4.11.

Vidimo se na Trgu ispred BBI-Centra

akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top