Vi ste ovdje
Home > Kultura i tradicija > Književni kutak > Novi ciklus #inspiracija_by_akos WhatsApp: Adil Zulfikarpašić

Novi ciklus #inspiracija_by_akos WhatsApp: Adil Zulfikarpašić

inspiracija_by-akos

Nakon ciklusa sa Noumanom Khanom, Tariqom Ramadanom, Yasmin Mogahed, dr. Aida e-Karnijem i rekli su o Poslaniku, a.s., citati istaknutih Bošnjaka, izvori bereketa – produktivnosti, pouka iz sure Fatiha za uspješniji dan, navike mentalno jakih osoba, citati iz romana “Altruista“,  citati iz romana “Nisam te se nagledao” autora Edina Krehića, ciklus knjiga, čitanje – najbolje društvo, ciklus citata austrijskog psihologa Viktora E. Frankla, ciklus citata iz knjige “Život sa svrhom” autorice Lejle Tutić,  ramazanski ciklus citata iz knjige Svi elementi uspjeha – priručnik za lični razvoj  autorice Hidajeta Mahalbašić , ciklus izabranih citata  Louise Hay, citati o knjizi Oktobar – mjesec knjige, izbor citata prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovića iz knjiga “Moj bijeg u slobodu” i “Islam između istoka i zapada”, redakcija portala Akos.ba je pripremila novi ciklus citati Adil-bega Zulfikarpašića.

***

Da biste se pridružili WhatsApp zajednici AKOS-a #inspiracija_by_akos potrebno je da pošaljete poruku “Prijava” na br. mob +387 61/020 – 108.

Kako se prijaviti?

Oni koji se prijave na broj +387/061-020 108 dobivat će dnevno kombinovane sadržaje (jedna poruka) kroz tekst/sliku/link motivirajućeg sadržaja.

Potrebno je da na naznačeni broj +387/061-020 108 pošaljete poruku na WhatsApp “Prijava” i da spremite ovaj broj u svoj imenik.

Napomena: Prijave za #inspiracija_by_akos slati putem aplikacije WhatsApp, a ne kao SMS.

Oni koji već dobijaju poruke ne trebaju se prijavljivati na nove cikluse.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top