Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Liderstvo i menadžment > Kako povećati kućni budžet

Kako povećati kućni budžet

Dobro plaćen hobi

Sve čime se bavite u svoje slobodno vrijeme može biti unovčeno, bilo da se bavite fotografiranjem, izrađivanjem podmetača ili štrikanjem pulovera. Svaki proizvod ima svog kupca. Zašto ne biste i zaradili nešto od svog hobija? Napravite svoju web stranicu sa slikama proizvoda i radova, registrirajte se na eBayu kao prodavač ili Amazon.com. Stavite ponudu i cijenu, ali prije toga dobro istražite svoju konkurenciju i njihove cijene.

Čuvanje djece

Ako znate da bi nekome dobro došla osoba koja bi čuvala djecu ili djete, a nema financijske mogućnosti za platiti vrtić ili teta čuvalicu zašto se vi ne biste ponudili čuvati djete za simboličnu cijenu? I ovako imate viška slobodnog vremena, zašto ne zaraditi nešto sa strane za vrijeme koje biste inače presjedili kući gledajući TV?

Instrukcije

Imate određena znanja i iskustva? Zašto to ne biste podijelili i s drugima tako što ćete im davati instrukcije? Mnoštvo učenika i studenata traži instrukcije iz predmeta za školu ili fakultet, stoga obavezno objesite svoju obavijest o davanju instrukcija na oglasne ploče po školama i fakultetima. Društvene mreže su popularne danas među mladima, stoga se pobrinite da ne izostavite oglas na Facebooku ili Twitteru.

Još jedan od načina na koji možete oglašavati svoje davanje instrukcija jeste tako da napravite svoju vlastitu web stranicu. Vrlo je jednostavno i nije toliko komplicirano kao što možda zvuči, a za početak vam treba domena i hosting. Ako instalirate wordpress naći ćete pregršt besplatnih tema i odabrati jednu koja vama najviše odgovara.

Pišite

Ako imate dovoljno dobro znanje engleskog jezika i smisla za pisanje, registrirajte se na online servisima poput iWriter ili Odesk na kojima vlasnici web stranica traže pisce za pisanje članaka za njihove web stranice. Ako niste toliko vični u stranim jezicima, potražite ponude na vašem jeziku. Ovdje vam od koristi mogu biti razni forumi i oglasi za posao. Možete čak i kontaktirati razne portale i pitati ih za honorarni posao pisca, pošaljite par primjeraka što ste napisali i čekajte odgovor.

Iznajmljivanje prostora kojeg ne koristite

Prodali ste svoj automobil i imate prazno parking mjesto? Zašto ga ne biste iznajmili nekome tko radi ili ima ured u blizini? Ili imate viška sobu u potkrovlju koju ne koristite? Iznajmite je studentu ili drugoj osobi koja traži nešto u najam.

http://www.najboljamamanasvetu.com

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top