Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Druženje u Sarajevu: Uspješno do novih prilika uz Bisnode Speed Networking

Druženje u Sarajevu: Uspješno do novih prilika uz Bisnode Speed Networking

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća, organizovala je danas u Sarajevu poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Upoznavanje i druženje potencijalnih poslovnih partnera upriličeno je u zgradi Networks-a, u Sarajevu. Događaj je bio besplatan i dostupan svima.

Bisnode Speed Networking jedan je od najefikasnijih načina iskorištavanja radnog vremena. To je interesantan koncept umrežavanje poslovnih ljudi na kojem mogu da se međusobno upoznaju, uvežu, preporuče i uspostave poslovnu saradnju.

Na današnjem Bisnode Speed Networkingu, prisustvovalo je 10 preduzetnika, koji su za samo dva sata upoznali neke od potencijalnih partnera. Umrežavanje i druženje je proteklo veoma uspješno, saopćeno je iz Bisnode BH.

Selma Totić iz Kongresnog servisnog centra prvi put prisustvuje Bisnode Speed Networkingu.

– Prvi put sam na Bisnode Speed Networkingu, današnje druženje je bilo jako zanimljivo, upoznala sam interesantne ljude i nadam se da ću ostvariti bar neku saradnju. Naravno doći ću ponovo na ovo druženje – kazala je.

Velida Olovčić iz AKOS-a nije krila zadovoljstvo što je bila dio današnjeg druženja.

– Ovo je super, dinamika jednom mjesečno je sasvim dovoljna da se izmjeni 10 do 15 vizitkarti. Ovakvom vrstom druženja smanjujete utrošene resurse u vremenu, u parama, u telefoniranju. Meni je ovo odlično i svakako ću doći opet – rekla je Olovčić.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja.

Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top