Liderstvo i menadžment

Danas je vrijeme da odlučiš gdje se nastavlja tvoj životni put!

Sutra će možda biti prekasno. Sutra možda nećeš imati snage ili će se nešto drugo ispriječiti na tvom putu. Danas je tvoj dan. Nema strašnijeg osjećaja od osjećaja onog trenutaka kada dugo odgađaš neku želju, potrebu ili ostvarenje nekog sna a onda shvatiš da je postalo prekasno, da se više ništa ne može vratiti i da si mogao drugačije živjeti a nisi iskoristio priliku.

Danas je vrijeme da odlučiš o planu svoga putovanja, vrijeme da posjetiš mjesta koja si želio posjetiti, pozoveš na izlazak ljude s kojima si oduvijek želio provesti vrijeme, pročitaš knjigu koja ti je uvijek bila na srcu, sve, samo ne govoriti da će doći neka bolja vremena. Laž je misliti da će doći bolja vremena, da ćemo mi biti spremniji, jači, snažniji i bolji. Najbolja naša varijanta ona je koja se nalazi u ovom vremenu.

Ako si odlučio što od života želiš dobiti nemoj to čekati, već pođi ljudima, iskustvima i stvarima koje želiš u susret. Prepoznaj prave prilike u okolnostima u kojima se već sada nalaziš. Nekada je sve što trebaš da učiniš promijeniti perspektivu u svojoj glavi a onda će se promijeniti sve u svijetu. Pobjedi nedostatak vjere u sebe tako da otkriješ svoje unutarnje „zašto“, otkriješ što je ono što te pokreće i započneš živjeti svoj najbolji život, onaj život koji doista zaslužuješ.

Danas je vrijeme da odlučiš o planu svoga putovanja koji se zove tvoj život. Pusti da emocije prostruje tvojim bićem, nemoj ih neprestano gušiti. Ne dopusti da drugi odlučuju tko si i dokle ćeš stići, drži svoj pravac bez obzira na sve, bez obzira na sva njihova podcjenjivanja i udarce ispod pojasa. Smisao života je da ga živiš a ne samo da razmišljaš i filozofiraš o njemu. Danas je vrijeme da odlučiš gdje se nastavlja tvoj životni put.

Mario Žuvela

Povezani članci

Back to top button