Vi ste ovdje
Home > Duhovnost > Islamske teme > “Zaista Allah ne gleda u vaša tijela i izgled, nego gleda u vaša srca.” (Hadis)

“Zaista Allah ne gleda u vaša tijela i izgled, nego gleda u vaša srca.” (Hadis)

Na dijeti već nekoliko dana. Krče joj crijeva. Nema koncentraciju. Malaksala i blijeda. Al´ neka izdržaće ona. Treba da bude lijepa i pogodna muškim očima. Neka još malo. Da postane vitka i zavodljiva. Da njiše kukovima da bi pogledi ostali što duže na njoj. Prija joj to. Jer ovom svijetu osim svog tijela nema šta da ponudi. I kažu mi da je ona slobodna. Ahaaaaaaaaa! Malo MORGEN!

Ustajanje 2 sata prije polaska, ne da bi na sedždu pala već da bi se našminkala. Osim dobro nacrtanih obrva, i krupnih kreonom uokvirenih očiju nema ta ništa svijetu da ponudi. Po cijeli dan šminku popravlja. Pazi i čuva svaki gram pudera. Vidiš je samo s ogledalom, zašto? Pa da bi bila lijepa muškarcima. I kažu mi da je ona slobodna. Ahaaaaaaaaa! Malo MORGEN!
Od visokih potpetica sve je boli. Stopala, zglobovi, kičma se već iskrivila. Žuljevi krvare, ali neka izdržaće ona samo da bi bila lijepa. Mora. Bez štikli je neprimjećena. Izdržaće. U pola zime na minus 15 u suknjici. Cvokoće od zime. Vjetar joj ispara otkrivena prsa, ali nije joj hladno, izdržaće ona. Da nije takva niko je primjetio ne bi. Svijetu osim golog tijela nema šta da ponudi. I kažu mi da je ona slobodna. Ahaaaaaaaaa! Malo MORGEN!
Oslobodite je okova dunjaluka. Nek poleti ka Vječnom. Recite joj. Molim vas recite joj. Evo ja ću prva da joj priđem, da joj sestrinski savijet dam. Zaboljeće je istina pa možda mi i šamar pokloni, ali neka vaAllahi ću pokušati. Ummete Muhamedov, recite joj da je rob dunjaluka, dajte joj savijet i lijepu riječ. Dovite Allahu da joj se smiluje jer ona ne zna. Ona žali mene zamotanu, a tako mi Onog Najdražeg, meni je nje žao.
Edina Nuhanović
akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top