Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Zagreb: Četiri putničke agencije dobile halal certifikat

Zagreb: Četiri putničke agencije dobile halal certifikat

Dana 12.12.2014. godine u prostorijama Islamskog centra Zagreb halal certifikati su dodjeljeni putničkim agencijama Atlantis Travel, Noor Travel DMC, Adria Day i Halal Tourisam d.o.o.

Na početku svečane dodjele certifikata rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete gospodin Dugonjić poselamio je i pozdravio sve prisutne. Istaknuo je kako su ovo jedne od prvih putničkih agencija koje su nositelji Halal certifikata u regiji, Europi i šire te da zajedničkim i partnerskim radom možemo očekivati dolazak gostiju koji znaju što halal kvaliteta predstavlja. Posebice se osvrnuo na mogućnost popunjavanja predsezone I postsezone s obzirom da gosti s halal tržišta često putuju u to vrijeme. Čestitao je svim agencijama na odluci uvođenja zahtjeva halal kvalitete koji se odnose na organizaciju boravka, putovanja, izleta i dr. prema zahtjevima halal norme. Ovim današnjim činom se proširuje ukupna turistička ponuda Republike Hrvatske na tržištu halal turizma koje se trenutno procijenjuje na 140 milijardi USD istaknuo je gospodin Dugonjić.

O važnosti današnje dodjele halal certifikata svjedoči sami dolazak i svečano uručenje od strane uvaženog muftije dr. Aziz ef. Hasanovića.

Muftija je ovom prigodom čestitao agencijama i pohvalio njihovu odluku za uvođenje zahtjeva halal kvalitete te njihov doprinos u radu i aktivnostima koji slijede kako bi Republiku Hrvatsku posjetilo što više gostiju sa halal tržišta.

U svojim obraćanjima pojedini predstavnici agencija izrazili su zadovoljstvo procesom certificiranja te kako je njihova želja da ukupnu turističku ponudu Republike Hrvatske koja nudi različite zanimljive sadržaje kao i prirodna i kulturna bogatstva proširi na nova tržišta i daju svoj doprinos u kreiranju Hrvatske kao Halal friendly destinacije.

 

halal.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com