Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Vila Hadžihalilovića: Promocija knjige “Tajna uspješnog brokera”

Vila Hadžihalilovića: Promocija knjige “Tajna uspješnog brokera”

Čast mi je što će upravo profesor geografije Vedran Zubić biti promotor na promociji knjige Tajna uspješnog brokera u kulturnom centru Vila Hadžihalilovića na Dobrinji.

Šta geografija i prodaja imaju zajedničko?! Mnogo toga! Na promociji knjige ćemo govoriti o univerzalnom jeziku prodaje, o tehnikama i strategijama, o onome što je lako razumljivo širom svijeta, bez obzira na to gdje živite.

Vedran Zubić je više od profesora geografije Gimnazije Dobrinja. On je i više od dobrog pedagoga i više od pozitivnog primjera, uzornog prosvjetnog radnika. Šta on radi drugačije? Po čemu se to on izdvaja od drugih? I zašto ga učenici vole?

Pa, on voli ono što radi i to se najbolje vidi na njegovim časovima. On navodi djecu da kreativno razmišljaju, da maštaju. Dakle, da vjeruju! Smatram da se kreativnim učenjem-kreativnim razmišljanjem- korištenjem mašte svakako produbljuje vjera u mogućnosti koje postoje svugdje oko nas. A danas je to u bh. društvu i više nego potrebno, zar ne?!

Vedran Zubić ne sije samo znanje, već i pozitivnu energiju: njegovi učenici vole da uče i raduju se njegovim časovima! Njegov cilj jeste osigurati da sa svakog školskog časa djeca odlaze sa osmijehom na licu, jer nastoji da svakom učeniku učini geografiju što više zanimljivom. Vedran Zubić već skoro 19 godina radi posao profesora. Iza njega su brojne generacije učenika i mnogi su ga zapamtili zbog njegovog neobičnog i zanimljivog pristupa učenju. I još nešto: on je svim svojim učenicima ne samo profesor već i prijatelj.

Uz Vedrana će književna večer biti i poučna i zanimljiva, to je sigurno!

Svi ste pozvani. Vidimo se na Dobrinji!

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top