Promo i sponzorisani članci

U knjižarama Svjetlost „Mini back to school“ uz 25 % popusta!

Svjetlostkomerc kao sinonim za knjižaru u Bosni i Hercegovini konstantno misli na vjerne kupce, te za njih obezbjeđuje niz akcija i pogodnosti tokom cijele godine.

Kako se bliži kraj zimskog raspusta i povratak djece u školske klupe, Knjižare SVJETLOST pripremile su Mini Back to School sezonu, koja će za kupovinu i nadopunu potrošenog školskog materijala obezbijediti do 25% popusta. Akcija obuhvata popust na osnovni školski pribor koji podrazumijeva papirni program (sveske), koloring, pisaći program i tekstil (ruksaci, pernice i vrećice za sport).

U periodu od 16.01.2023. godine do kraja januara, odnosno 31.01.2023. godine u svim Knjižarama SVJETLOST, njih 18 u BiH, moći ćete opremiti svoje školarce po 25% nižim cijenama, istiću iz kompanije Svjetlostkomerc.

Osim Mini Back to School popusta iz kompanije Svjetlostkomerc naglašavaju i aktuelnu kampanju koju realizuju sa Turkish Ziraat bankom, te ukoliko ste korisnik pomenute banke, do 31.01.2023. godine, ostvarujete i dodatnih 15% rabata na realizovanu kupovinu.  

Dodatna olakšica za roditelje školaraca je svakako i kupovina na rate koju imaju svi korisnici UniCredit i Intesa Sanpaolo banke. Ovakav vid olakšice krucijalno ima za cilj omogućiti đacima da uživaju kvalitet svjetskih brendova kao što su Staedtler, Carioca, Disney i Uniball.

Primarni cilj Uprave i uposlenika kompanije Svjetlostkomerc  je gradnja lojalnog i dugoročnog odnosa sa kupcima, te zadržavanje liderske pozicije u knjižarstvu kroz stavljanje fokusa na kupca i kupčeve želje.

Vaš prvi, pravi izbor!

SVJELOSTKOMERC

akos.ba

Povezani članci

Back to top button