Promo i kataloziU Fokusu

PROMO SA SVJETLOSTKOMERC; TOTALNO VIDLJIVI UZ GRATIS ŠTAMPU I POKLON IZNENAĐENJA

Kompanija Svjetlostkomerc, dugi niz godina vjerno prati i odgovara na potrebe svojih kupaca.

Osim po školskoj sezoni, po kojoj je poznata, Svjetlostkomerc prepoznatljiva je i po snabdijevanju pravnih lica kancelarijskim i promotivnim materijalom. Od kraja Back to School sezone radi se na planiranju i realizaciji nadolazeće Promo sezone koja će ove godine svim kupcima omogućiti dodatnu vrijednost.

Za narudžbe u periodu od 20.10.-20.11.2022. godine akcija TOTALNO VIDLJIV omogućit će gratis štampu na odabrani kataloški promo asortiman, te poklon iznenađenja.

Asortiman iz Promo kataloga Svjetlostkomerca možete pogledati na linku https://svjetlostkomerc.ba/gift-promo-poklon-katalog/

Uz narudžbe u vrijeme trajanja akcije TOTALNO VIDLJIV, osim što štedite trošak štampe, na vrijeme obezbjeđujete neophodan i nezaobilazan Promo materijal, te poklone za poslovne partnere i klijente.

Posebnu pažnu posvećujemo upravo Promo sezoni jer ista sama po sebi zahtjeva brzu reakciju, dostavu uzoraka, te na kraju isporuku prethodno odobrene, odnosno brendirane robe. Kompletan tim kompanije Svjetlostkomerca, kako veleprodaje tako i maloprodaje sinhronizovano radi na analizi i realizaciji zahtjeva naših kupaca.

Krajnji cilj nam je uvijek gradnja lojalnog i dugoročnog poslovnog odnosa koji stićemo brzom, efikasnom i korektnom saradnjom“. izjavili su predtavnici Svjetlostkomerca

Ove godine budite TOTALNO VIDLJIVI uz uslugu predanih uposlenika kompanije Svjetlostkomerc.

akos.ba

Povezani članci

Back to top button