Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > TOP 5 automobila koji nas napuštaju u 2017. godini

TOP 5 automobila koji nas napuštaju u 2017. godini

Ovi su se automobili našli na listi onih koji se neće proizvoditi u 2017. godini:

 

  1. Aston Martin DB9

Ovaj luksuzni sportaš je na svijetu od 2004. godine, a vjerojatno je zamišljen kao rival Lamborghini Gallardu i Ferrariju F430. Njegova zamjena je predstavljena prošle godine u Ženevi – DB11.

  1. Rolls Royce Phantom

Phantom je doživio kroz vrijeme mnogo toga sa svojih sedam generacija, ali Coupe i Drophead „fantomske“ verzije ovdje završavaju svoju priču.

  1. Jeep Patriot

Za razliku od svog rođaka Kompass modela, Patriot izgleda neće doživjeti redizajn i ponavljanje pa će poslije 2016. jednostavno morati reći zbogom svojoj proizvodnji. Taj snažni momak je svjevremeno bio jedan od najpoželjnijih modela u klasi.

  1. Hyundai Genesis

O Genesisu se pisalo kao o o najluksuznijem južnokorejskom čudu. Danas dotični Genesis i nama nepoznati Equus model postaju prošlost. Bez brige, navedeni automobili ipak neće izumrijeti. Naime, obojica će zaživjeti pod novim brandom Genesis i to sa svojim nasljednicima G80 i G90.

  1. BMW Z4

Sportaš iz 2002. godine dostupan u kabriolet i kupe inačici karoserije sada će doživjeti ono što je on sam napravio Z3 modelu – bit će zamijenjen novijim, ljepšim i mlađim modelom. Njegov novi nasljednik nosit će naziv Z5.

automobili.dnevnik.hr

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top