Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Saradnja sa AS Group otvorila vrata proizvodima BM Line

Saradnja sa AS Group otvorila vrata proizvodima BM Line

Rezultat je to suradnje koju su proteklog tjedna uspostavili AS Group i BM Logistic a zahvaljujući kojoj će proizvodi pod brendom BM Line sada lakše naći put do kupaca ne samo u Kantonu Sarajevo nego i na cijeloj teritoriji Federacije BiH.

BM Line je vlastita linija kompanije BM Logistic koju čine proizvodi za autokozmetiku i kućnu hemiju.

“Suradnja s AS Group koja je jedna od naših najuspješnijih kompanija itekako je značajna za nas. Kao i većina domaćih proizvođača, susrećemo se s problemom kvalitetnog plasmana na tržište koje je preplavljeno uvoznim proizvodima. Domaći proizvođači nemaju nikakvu prednost u odnosu na strane a nije rijedak slučaj da u trgovinama nalazite uglavnom strane proizvode iako naši ni po čemu ne zaostaju za njima. Zbog toga smo u BM Logisticu zadovoljni što je AS Group prepoznala naš kvalitet i dala nam priliku da svoj kvalitet dokažemo i kupcima širom Federacije BiH”, kaže Mirnes Bošnjaković, direktor BM Logistica.

BM Line obuhvata sredstva za čišćenje staklenih površina, univerzalna sredstva za čišćenje, solnu kiselinu, varikinu, destiliranu voda, čistače za sanitarije, deterdžente za suđe, tečne sapune, osvježivače prostora, auto šampone, sjaj za gume, staklice za vjetrobranska stakla.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top