Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Pozivamo vas na CEO konferenciju koja će se održati 20. maja 2017. godine u Hotelu Hills

Pozivamo vas na CEO konferenciju koja će se održati 20. maja 2017. godine u Hotelu Hills

CEO priča je započela prije četiri godine i od ideje nastale na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu prerasla je u regionalno prepoznatljiv brend, koji je do sada okupio preko 7 000 učesnika, 100 govornika, 150 najuspješnijih kompanija i organizacija, 300 članova organizacionog tima u sklopu 9 državnih ekonomskih fakulteta u 8 gradova u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Autoškola LifeLine ima to zadovoljstvo da svojim učešćem u organizaciji CEO konferencije podrži i doprinese ideji iste. I ovom prilikom želimo pozvati sve zainteresovane  kako bismo  podstakli i motivisali ljude koji imaju  želju i namjeru da stvore bolje sutra time što će svoje znanje i umjeće ostaviti u BIH.

Cilj CEO konferencije je povezivanje mladih sa uspješnim ljudima iz svijeta biznisa, čiji pozitivni primjeri motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere. Konferencija je utemeljena na jedinstvenoj kombinaciji psihologije i ekonomije, te obuhvata sve ključne segmente prenosa znanja, iskustva i vještina, multimedijalne sadržaje i kao vrhunac svega emotivna i inspirativna predavanja koja predstavljaju istinite životne priče govornika.

akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top