Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Kultura i obrazovanje > Novi ciklus Inspiracija_by_akos na WhatsAppu: Izvori bereketa – produktivnosti

Novi ciklus Inspiracija_by_akos na WhatsAppu: Izvori bereketa – produktivnosti

Nakon ciklusa sa Noumanom Khanom, Tariqom Ramadanom, Yasmin Mogahed, dr. Aida e-Karnijem i “Rekli su o Poslaniku, a.s.”, “Citati istaknutih Bošnjaka”, redakcija portala Akos.ba je pripremila novi ciklus u kojem ćemo sa Vama podjeliti preko 20 izvora bereketa/produktivnosti.

Redosljed nismo posebno određivali, a očekujemo i od vas da nam pošaljete poruke o vašim izvorima bereketa, produktivnosti, motivacije i naravno inspiracije.

***

Ako bismo tražili neku islamsku definiciju produktivnosti, ona bi se vjerovatno mogla sažeti u riječi bereket ili blagoslov. Biti sposoban postići što više s malo sredstava, napraviti puno stvari u kratkom vremenu, i proizvesti puno toga uz malo napora, zasigurno je jedna velika blagodat od Allaha dž.š.

Bereket je u današnje vrijeme nekako postao izgubljeno blago; svi ga traže, ali čini se da ga niko ne nalazi dovoljno! Stalno čujemo ljude kako se žale na nedostatak bereketa u vremenu, nedostatak bereketa u snu, nedostatak bereketa u nafaci…

U ovom ciklusu ćemo saznati šta je to bereket i gdje ga to možemo naći.

***

Da biste se pridružili WhatsApp zajednici AKOS-a #inspiracija_by_akos potrebno je da pošaljete poruku “Prijava” na br. mob +387 61/020 – 108.

Kako se prijaviti?

Oni koji se prijave na broj +387/061-020 108 dobivat će dnevno kombinovane sadržaje (jedna poruka) kroz tekst/sliku/link motivirajućeg sadržaja.

Potrebno je da na naznačeni broj +387/061-020 108 pošaljete poruku na WhatsApp “Prijava” i da spremite ovaj broj u svoj imenik.

Napomena: Prijave za #inspiracija_by_akos slati putem aplikacije WhatsApp, a ne kao SMS.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com