Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Izvor Selsebil: Zimovanje za djecu na Vlašiću

Izvor Selsebil: Zimovanje za djecu na Vlašiću

U organizaciji pridružene članice AKOS-a, Udruženja "Izvor Selsebil" Živinice, od 24. do 27. januara organizavan je zimski kamp za djecu uzrasta od 8 do 17 godina na Vlašiću. Učešće je uzelo 25 djece koja su u četverodnevnom druženju i igri stekli nova prijateljstva i naučili ponešto od korisnog znanja.

Učesnici su bili podjeljeni na dvije grupe te su imali raznovrsne edukativne, sportske i takmičarske aktivnosti. Najuspješniji učenicu koju su pokazali zavidni nivo znanja i vještina su: Davud Đerzić, Abdulah Mahmutović, Tarik Velagić, Mudžahid Smajlović i Hamid Mahmutović.

Čestitamo svima, a posebno najistaknutijima među njima, na ostvarenim uspjesima. Zasigurno je da ovakve aktivnosti doprinose boljem iskorištenju školskog raspusta i općenito dječijeg slobodnog vremena.

Kamp je protekao uspješno i bez problema te su sva djeca zadovoljna aktivnostima. Za vođenje kampa, bio je zadužen Asim Smajlović, a svoj nesebičan doprinos i pomoć u realizaciji istog dali su hfz. Amir  Nedimović  i  Faris Golać.

izvor-selsebil.ba/Akos.bA

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top