Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Rekreacija > Global aktivne: Još uvijek nije kasno da se pokrenete ovo ljeto

Global aktivne: Još uvijek nije kasno da se pokrenete ovo ljeto

Održan prvi trening u okviru programa „Run like a girl“. Na prvom treningu bilo je prisutno devet djevojaka. U okviru programa “Run like a girl” organizuje se jednomjesečna priprema za noćnu utrku koja će se održati 03.09.2016. godine u Travniku. Pripreme će se održavati srijedom i petkom (20-21h) u Centru “Safet Zajko”, Općina Novi Grad.

Voditeljica i instruktorica programa je Mija Ukropina (FASTO), reprezentativka Bosne i Hercegovine u tekwando-u.

Kroz nevladinu organizaciju “Global aktivne” se trudimo da podižemo svijest kod žena i djevojaka o sportu kao glavnom pokretaču kvalitetnog načina življenja. Cilj nam je da pokrenemo djevojke i žene da se bave fizičkom ativnosti, da steknu samopouzdanje, da budu samostalnije, odlučnije, hrabrije. U toku programa će se održavati predavanja i edukacije o zdravom načinu ishrane, koja nam mogu koristiti da poboljšamo naš današnji ubrzani tempo života.

Trčanje će vam osigurati kvalitetniji i zdraviji život, ono je nesumnjivo najprirodniji način sticanja kondicije, osigurava bolju cirkulaciju krvi, pomaže pri smanjenju kilograma, podiže energiju i smanjuje stres.

Za uspjeh se je dovoljno pokrenuti! A trčanje će vam pokrenuti i tijelo i duh, te ovo može biti avantura koja će omogućiti trčanju da zauvijek uđe u vaš život.

Pridružite nam se na zabavnom i inspirativnom trčanju i druženju s našom uspješnom i poznatom instruktoricom!

Mi se polahko približavamo našem cilju, još nije kasno da nam se pridružite, saopćeno je iz nevladine organizacije “Global aktivne”.

Akos.ba

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com