Vi ste ovdje
Home > U Fokusu > ‘Druženje za introverte’ u Trogledalu

‘Druženje za introverte’ u Trogledalu

U prostorijama Trogledala na Bistriku, iznad žičare, ovog ljeta začeta je aktivnost pod nazivom ‘Druženje za introverte’.

Ideja je osigurati kvalitetno druženje u maloj grupi, kroz punjenje energije u ugodnoj atmosferi, i individualne intuitivne aktivnosti, gdje smo sa našim unutrašnjim svjetovima prisutni izvana. Introverzija se okvirno može definisati kao osobina ličnosti koja se manifestira pretežnom okrenutošću ka unutarnjem svijetu, a introverti uglavnom preferiraju manja okupljanja i mirnija mjesta.

Za svaki susret predviđena je određena aktivnost, na prvom susretu učesnici su bojili mandale (bojanku za odrasle), na drugom su pravili kolaže vježbajući intuiciju, a za naredni susret predviđeno je crtanje jednostavnih uzoraka, opuštajuća aktivnost koja harmonizira dušu i tijelo.

Ako niste sigurni gdje ‘pripadate’ na skali introverzija – ekstroverzija, budite slobodni pridružiti se, i otkrijte da li vam odgovara ovakav vid aktivnosti. Uz čaj ili kahvu, u opuštenoj atmosferi i bez pritiska, u malim grupama, crtamo, heklamo, pišemo, družimo se.

Susreti se održavaju svaki drugi ponedjeljak u mjesecu, a naredni susret predviđen je za ponedjeljak, 15.7. u 19h.  Broj mjesta ograničen je na osam osoba. Najava dolaska je obavezna, prijave sa imenom i prezimenom možete poslati na: [email protected]. Participacija je pet (5) KM. Adresa lokacije je Hrvatin 67.

akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top