EkonomijaU FokusuVijesti iz zemlje

BiH: Bilbord kampanja “Dobro došli u domovinu” na graničnim prijelazima

Cilj kampanje je popravljanje sveukupne atmosfere u društvu. Ona je usmjerena na sve građane i građanke Bosne i Hercegovine i ima za cilj ukazati na ljubav prema domovini i koliko povratak kući donosi pozitivnih emocija, saopšteno je iz Pokreta Snaga Domovine

Bilbord kampanja Pokreta Snaga Domovine “Dobro došli u domovinu” je startala, a bilbordi su postavljeni na graničnim prijelazima ili u mjestima koja su blizu graničnih prijelaza u Bosni i Hercegovini, javlja Anadolu Agency (AA).

Mogu se vidjeti na sljedećim lokacijama: GP Bihać, Cazin, Prijedor, Bosanska Gradiška, GP Bosanski Brod, GP Orašje, Bijeljina, GP Zvornik, Višegrad, GP Grude, put prema Mostaru.

“Cilj kampanje je popravljanje sveukupne atmosfere u društvu. Ona je usmjerena na sve građane i građanke Bosne i Hercegovine i ima za cilj ukazati na ljubav prema domovini i koliko povratak kući donosi pozitivnih emocija. Te pozitivne emocije i pozitivnu energiju trebamo da usmjerimo na jačanju naše nacije i izgradnju naše države”, navedeno je u saopštenju.

Kako su dodali, posebno se želi dobrodošlica svim bosanskohercegovačkim građanima i građanima koji žive u inostranstvu, a koji u ljetnim mjesecima dolaze na odmor i posjetu rodbini.

“Oni svojim dolaskom podržavaju razvoj Bosne i Hercegovine”, zaključeno je.

akos.ba

Povezani članci

Back to top button