Kutak za ženuPromo i sponzorisani članciU Fokusu

Upoznajte MAGIC TOUCH, bh brand prirodne kozmetike

MAGIC TOUCH je bh brand prirodne kozmetike koji pažljivo usklađuje komponente receptura podupirući obnavljajuće procese kože i prirode, slijedeći životne ritmove, a stvarajući inovativne proizvode dizajnirane s ciljem visokokvalitetnih rješenja za kožu.

Brand smo koji je nastao iz ljubavi prema prirodi. Spoj prirode, znanja, iskustva, kreativne vizije i ljubavi osnovni su sastojci utkani u sve naše proizvode za njegu lica, tijela i kose. U svakom od njih su sadržane jedinstvene recepture čiji je osnovni zadatak da naša koža bude zaštićena i njegovana.

Sve proizvode bazirala sam na sastojcima poput hladno cijeđenih ulja, eteričnih ulja, masalaca, mirisnih vodica, aromatičnog bilja, soli, šećera itd. pomno osluškujući potrebe današnje savremene žene, te izbjegla korištenje hemijskih preparata i aditiva u njihovom sadržaju.

Oduvijek sam imala problema s kožom i iz moje kreativne vizije, želje za istraživanjem, učenjem i stvaranjem su proizašli proizvodi koji su na svjetskim izložbama inovacija osvojili 18 priznanja za inovativan sastav. Vjerujem da smo uspjeli napraviti prepoznatljiv brand na bh tržištu koji ima za cilj individualan pristup koži iza kojih stoje mnogobrojni vidljivi rezultati.

Prvi Magic Touch proizvod je nastao 2009. god. u maminoj kuhinji te je kroz godine izrastao u liniju posebnih prirodnih proizvoda luksuznog izgleda , te s obzirom da veliku pažnju posvećujemo konstantnom učenju i stjecanju novih znanja i vještina vjerujemo da ćemo svojim kupcima još mnogo godina moći ponuditi visokokvalitetne inovativne proizvode.

Vaša koža će dobiti svu potrebnu njegu, a vi ćete biti zadovoljni sa svojim predivnim, sjajnim, hidratiziranim i njegovanim prirodnim izgledom. Redovnim i ispravnim korištenjem proizvoda koji ne sadrže ni jedan štetni sastojak, doći ćete do magično nježne i prirodno blistave kože.

Magic Touch je također povezao prirodnu i visokokvalitetnu dermakozmetiku i tehnologiju REVIDERM u svom medicinko-kozmetičkom centru u Cazinu gdje svojim klijentima pruža individualni pristup, vrhunsku uslugu i vidljive rezultate za sve problematike kože.

S obzirom da po prvi put surađujemo s Akos.ba odlučili smo da nagradimo jednog od čitaoca poklon paketom za njegu lica , a za sve ostale smo obezbijedili popust na kupovinu.  

akos.ba

Provjerite također
Close
Back to top button