Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Pridružite se AKOS-ovom projektu na WhatsAppu: Inspiracija sa Ajidom el-Karnijem

Pridružite se AKOS-ovom projektu na WhatsAppu: Inspiracija sa Ajidom el-Karnijem

Nakon ciklusa sa Noumanom Khanom, Tariqom Ramadanom i Yasmin Mogahed redakcija portala Akos.ba je pripremila novi ciklus tekstova citata (slika) jednog od trenutno najpopularnijeg daije svijeta dr. Aida e-Karnija. 

Da bi ste se pridružili WhatsApp zajednici AKOS-a #inspiracija_by_akos potrebno je da pošaljete poruku “Prijava” na br mob +387 61/020 – 108.

Portal Akos.ba pored svojih profila na društvenim mrežama (FacebookTwitrInstagram), aplikacije za android, newslettera projektom “Inspiracija” se približio korisnicima vrlo popularne aplikacije WhatsApp.

Za pola godine trajanja projekta imamo više od 1 000 prijavljenih članova, a povratne poruke su izuzetno pozitivne i konstruktivne.

Posebno nas raduje činjenica da među prijavljenim ima jako mnogo osoba iz regije i bh dijaspore.

Kako se prijaviti?

Oni koji se prijave na broj +387/061-020 108 dobivati će dnevno kombinovane sadržaje (jedna poruka) kroz tekst/sliku/link motivirajućeg sadržaja.

Potrebno je da na naznačeni broj na slici +387/061-020 108 pošaljete poruku na WhatsApp “Prijava” i da spremite ovaj broj u svoj imenik.

Napomena: Prijave za #inspiracija_by_akos slati putem aplikacije WhatsApp, a ne kao SMS.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top