Vi ste ovdje
Home > Kultura i tradicija > Književni kutak > Predstavljanje nove knjige Lejle Tutić “Putnik”

Predstavljanje nove knjige Lejle Tutić “Putnik”

Druga knjiga već poznate autorice Lejle Tutić pod nazivom Putnik ugledala je svjetlo dana.

Prva promocija knjige Putnik održati će se 29.06. subota s početkom u 19:00h u Sarajevu u hotelu Evropa.

Knjiga Putnik predstavlja jedinstveni vodič na putu pozitivne transformacije i duhovne izgradnje. Ona dijeluje kao koristan alat u rukama svakog čitaoca.

Centralna tema knjige Putnik jeste izgradnja i odnos pojedinca prema samom sebi. Knjiga se bavi unutrašnjim procesima i spoznajama kako bi se poboljšala i unaprijedila kvaliteta života svakog pojedinca. Ono što knjigu Putnik izdvaja iz mora drugih knjiga iz domena selfdevelopmenta jeste zanimljivo i maštovito korištenje asocijacija i tehnika kreativnog učenja kako bi se u umu čitaoca kreirala snažna veza između pročitanog i primjenjenog. Na kraju svakog poglavlja nalaze se kreativno osmišljene radionice koje je autorica naslovila Kreativnim pauzama kroz koje se čitaocu pruža i mogućnost praktične primjene pročitanog. Knjiga Putnik nam na predivan način, kroz bliskost autora sa čitaocem, omogućava da složimo mozaik i sastavimo potrgane djeliće unutar samih sebe. Pisana je podržavajućom i nadasve predivnom energijom ljubavi.

Lejla Tutić je profesorica religijske pedagogije, motivacijski govornik i autorica dvije knjige pod nazivom Život sa svrhom i Putnik. Lejla Tutić je supruga te majka dvogodišnjeg dječaka Alija. Njen rad možete pratiti putem youtube kanala Život sa svrhom i putem oficijalne facebook stranice Lejla Tutić, motivacijski govornik i autor.

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top