Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Odlična zimska ponuda knjiga: Naručite tri knjige za 10 KM

Odlična zimska ponuda knjiga: Naručite tri knjige za 10 KM

Poštovani čitaoci, u mjesecu decembru, a u povodu rebiul-evvela, mjeseca u kojem se rodio posljednji Božiji poslanik Muhammed, a.s., portal Akos.ba i udruženje ”Svitanje” iz Sarajeva, po posebnoj i sniženoj cijeni nudi vam tri vrlo korisna izdanja objavljena posljednjih mjeseci.

U pitanje su zbirka Zikrova i dova – el-Me'surat,  Komentar 40 nevevijevih hadisa, te najnovija knjiga ”ĐERDAN MUDROSTI: priče, poslovice i izreke”.

Cijena ova tri naslova iznosi 15 KM, međutim u ovoj posebnoj (vremenski ograničenoj) ponudi iznosi samo 10 KM. Dani mevluda jedinstvena su prilika da našim vjernim čitaocima i ljubiteljima knjige olakšamo dolazak do ovih naslova u jednom kompletu po sniženoj cijeni.

Za svakog onog ko naruči 10 kompleta, uz to dobija i jedan na poklon (besplatno). Isti slučaj je i za svakih deset narednih (npr. naručilac traži 50 kompleta, uz to dobija i 5 novih kompleta besplatno – na poklon).

Posebnu mogućnost nagrade omogućićemo i za prvih 50 osoba koje na Facebooku sheruju (podijele) ovaj naš link. Prvih 50 osoba koje podijele na svojim profilima ovu našu ponudu ulaze u uži izbor osoba za izvlačenje a vezano je za nagradni besplatni troodnevni edukativni seminar u Sarajevu.

U pitanju je edukativni seminar o pisanju projekata koji se izvodi u Sarajevu u mjesecu decembru i inače košta 350 KM (a za dvoje nagrađenih biće besplatan).

Između tih 50 osoba komisija Udruženja ”Svitanje” metodom izvlačenja odabraće 2 osobe koje imaju mogućnost besplatnog učešća na ovom seminaru na kojima se dobija i certifikat o učešću.

Nagrađeni dobitnici ovog seminara dobiće i svoje vaučere, a ukoliko ne budu u prilici prisustvovati ovom edukativnom seminaru svoje vaučere mogu dati nekom na poklon, te im tako omogućiti prisustvo na seminaru.

Imena sretnih dobitnika biće objavljena na portalu Akos.ba i FB stranici  Udruženje Svitanje Sarajevo do 6. decembra, a ova specijalna ponuda za naručioce knjiga traje od 1. do 11. decembra 2017. godine.

Svi oni koji nam se jave i naruče navedena tri naslova, odnosno svoje komplete, dobiće ih po sniženoj cijeni od 10 KM. Naručilac plaća i troškove poštarine koji iznose 4 KM.

Knjige šaljemo i u inostranstvo, a uplate iz inostranstva idu preko Vestern Uniona (odnosno po dogovoru).

Naručioci u Bosni i Hercegovini plaćaju putem pouzeća (ukoliko prilikom narudžbe izraze želju) ili pak direktno na račun autora Đerdana: Admir Iković, svrha uplate: uplata za knjige – posebna ponuda, broj računa: 1325002012493534.

Vaše narudžbe naših knjiga šaljite na viber ili tel. pozivom na brojeve: 062 563 698 (Admir), 062 255 701 (Jasmin) ili putem maila: [email protected]

Ne zaboravite: Vaše narudžbe primamo od 1. decembra zaključno sa 11. decembrom 2017. kada zatvramo ovu ponudu.

S poštovanjem,

Redakcija portala Akos.ba

Udruženje ”Svitanje” Sarajevo

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top