Vi ste ovdje
Home > Magazin > Moja putovanja > First minute putovanja

First minute putovanja

Najveći se popusti i znatne uštede mogu ostvariti u aprilu, maju i oktobru, što ni ne čudi jer je riječ o mjesecima predturističke i postturističke sezone, gdje se ili obavljaju posljednje pripreme za nadolazeću turističku sezonu, ili se pak finalizira sezona.

First minute ponude uključuju gotovo sve atraktivne svjetske destinacije – od egzotičnog Balija, Tajlanda, Kube, krstarenja Mediteranom, gotovo svih europskih destinacija, do najvećih svjetkih metropola poput Tokya, New Yorka, Hong Konga.

U novije se vrijeme u ponudi mogu naći i domaća odredišta. Ako vam odgovara ovakav aranžman turističkih agencija, tako možete usred ljeta i temperatura od oko 40 stepeni, izabrati jedno od najpoznatijih skijaških destinacija gdje ćete uživati u zimskim radostima. Ili možete usred januara, iz bungalova na nekom mondenom skijalištu izabrati gdje ćete provesti ljetni godišnji odmor.

Ova opcija je kao stvorena za osobe koje vole unaprijed planirati, a osobe koje nemaju pojma što će sutra raditi, neka se radije opredjele za last minute putovanja. First minute putovanje, bez obzira volite li spontanost ili planiranje, savršena je opcija za buduće mladence i njihov honey moon.

Planiranjem putovanja unaprijed, možete uštedjeti poprilično novca. Agencije vam dakle nude vrhunski tretman usluga, a na vama je da se opustite i uživate!

savjetnica.com

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top