Promo i katalozi

Finansiranja do 50.000 bez sudužnika i hipoteke: “A da bude dobro svima, BBI rješenje ima”

Sa sloganom “A da bude dobro svima, BBI rješenje ima”, Bosna Bank International d.d. pripremila je novu akcijsku ponudu finansiranja. Ova akcijska ponuda finansiranja dostupna je postojećim klijentima BBI banke, ali i onima koji će to tek postati. Uz iznos finansiranja do 50.000 KM, fleksibilno obezbjeđenje i rok otplate do 10 godina, ovu posebnu ponudu odlikuju i dodatne pogodnosti kao što je besplatno korištenje prekoračenja po tekućem računu u iznosu do čak 2.000 KM uz aktivaciju jednog od BBI paketa.

Inače, uz finansiranja u BBI banci moguće je ugovoriti osiguranje otplate finansiranja kako bi omogućili sebi i svojim najmilijima jednaku kvalitetu života čak i u neizvjesnim životnim situacijama.

Kao što su klijenti BBI banke već navikli, način apliciranja je veoma jednostavan. Finansiranje je moguće ugovoriti online iz udobnosti doma ili druge omiljene lokacije putem direktnog linka ili dolaskom u bilo koju poslovnicu BBI banke na jednoj od 37 lokacija širom BiH.

Dodatne informacije građani mogu dobiti putem besplatnog info-broja 080 020 020 ili info@bbi.ba, a u tabeli u nastavku pogledajte primjer mjesečnih anuiteta:

 

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button