Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Besplatno pripremite Vaše vozilo za zimu

Besplatno pripremite Vaše vozilo za zimu

Bliže se hladni dani koji donose otežane uslove za vožnju, uključujući klizav kolovoz, lošu vidljivost i više opasnosti na cestama. Da biste u takvim uslovima vozili bezbrižno i sigurno potrebno je pripremiti vozilo za takve uslove.
Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) u periodu od 05. do 24. novembra 2016. godine realizuje tradicionalnu saobraćajno – preventivnu akciju pripreme vozila za zimsku sezonu pod nazivom “Zima 2016”.

Kako biste bili sigurni šta je sve potrebno zamijeniti na Vašem vozilu, a da bi ono bilo kvalitetno pripremljeno za zimu, vozilo možete dovesti u Auto-moto klubove i servise saradnika Bihamka, gdje će mehaničari besplatno pregledati Vaše vozilo i informisati Vas je li ono spremno za zimu i da li je potrebno nešto zamijeniti.

Osim općeg stanja vozila pregledat će stanje guma, ispitati stanje akumulatora, brisača, kočnica, kao i nivo i kvalitet tekućina u motoru.
Iskoristite ovu priliku i na vrijeme pripremite svoje vozilo za zimu.

Podsjećamo Vas da na teritoriji Bosne i Hercegovine u periodu od 15. novembra do 15. aprila zakonski je obavezno posjedovanje i korištenje zimske opreme za motorna vozila.

akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top