Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Kultura i obrazovanje > Održan posljednji susret AKOS-ovog debatnog Kluba

Održan posljednji susret AKOS-ovog debatnog Kluba

Posjednji susret debatantica ovog ciklusa debatnog kluba Akosa sa prof. Sanjom Vlaisavljević, održan je 10.11.2016. u prostorijama Udruženja Svitanje na Mojmilu. Pri ovom susretu, debatantice su pripremale govor na temu koju dobro poznaju. Koristeći se već stečenim znanjima pri ovim susretima, debatantice su pravile minimalne greške pri izlaganju, i pokazivale su dosta dobru kompetenciju argumentovanog govorenja.

Susreti debatnog kluba Akosa sa prof. Sanjom Vlaisavljević održani su kroz šest sedmičnih susreta tokom prošlog i ovog mjeseca. Prilikom tih susreta članice su za cilj, zajedno sa prof. Sanjom Vlaisavljević, imale da savladaju vještine osnovnog argumentovanog govorenja. Zasigurno, kroz zadatke, vježbe i stručnu pomoć prof. Sanje Vlaisavljević, ovaj projekt se pozitivno odrazio na mnoge od prisutnih članica koje su aktivno prisustvovale u zadanim terminima.

Članice su imale izvrsnu priliku da stručno pristupe sticanju ovakve vrste znanja i aktivnom savladavanju vještine argumentovanog govorenja. Ovakvo iskustvo će koristiti članicama kako u stručnom, poslovnom komuniciranju tako i u neobaveznim konverzacijama.

Asocijacija za kulturu, obrazovanje i sport – AKOS u četvrtak, 10. 11. 2016. godine, sa šestim sedmičnim susretom, zaključila je prvi ciklus debatnog kluba Akosa sa prof. Sanjom Vlaisavljević.

Projekat je finansiran od strane općine Novi Grad.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top