Vi ste ovdje
Home > Magazin > Zanimljivosti > 17 nevjerovatno korisnih Google usluga za koje niste znali da postoje

17 nevjerovatno korisnih Google usluga za koje niste znali da postoje

Sa više od 60.000 uposlenika Google ima resurse za izgradnju odlične usluge za dopunu opcije search. Internet je ogroman i pun beskorisih sadržaja koji kradu vrijeme. Naravno postoje i stranice putem kojih se možete informisati, nešto naučiti i riješiti neki problem, piše portal Poslovni svijet.

Google keep je odlična aplikacija koju možete koristiti i na računaru i na mobitelima. Ovo je lijepo dizajnirana aplikacija, zbog koje ćete se osjećati dobro zbog svoje to-do-liste, a možete i postavljati podsjetnike koji će integrirati sa Vašim Gcal.

Google je u svoju Gmail aplikaciju ugradio mnogobrojne zanimljive i korisne dodatke uključujući odlične filtere za spam, Google Now kartice, prioritetne e-mail poruke u inboxu i još mnogo toga. Dosad se sve skupa moglo koristiti isključivo ako imate Gmail korisnički računa, ali to se promijenilo s Gmailify. Čak iako ne koristite Googlove proizvode, možete koristiti „Gmail-Ify“ Vaš Yahoo hotmail, ili Outlook račun, Zadržavajući Vaše lične postavke maila, od zvukova notifikacije, do elemenata dizajna, bez promjene adrese.

Ostatak teksta možetepročitati ovdje.

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top