Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Kultura i obrazovanje > Svitanje vas poziva: Ljetna škola za djecu 2016.

Svitanje vas poziva: Ljetna škola za djecu 2016.

I ove godine Udruženje Svitanje vas poziva na Ljetnu školu za djecu koja će se u trajanju od tri sedmice održavati u Sarajevu, od 18. jula do 8. augusta.

Ljetna škola je edukativnog karaktera, a učesnici će imati priliku da uče o islamskoj kulturi i vjeri, učestvuju u kreativnim radionicama, radionicama psihološke prirode, te predavanjima o halal ishrani i potrebi kupovine domaćih proizvoda. U sklopu Ljetne škole će biti organizovani i izleti i obilasci nacionalnih spomenika i domaćih kompanija, kao i izlet na Igman u posljednjoj sedmici održavanja Ljetne škole.

Nastava će se održavati na dvije lokacije, na području op'ina Stari Grad i Novi Grad. Ljetna škola će biti organizovana za djecu između 9 i 14 godina, kako za dječake, tako i za djevojčice, a učesnici će na osnovu starosne dobi biti podijeljeni u četiri grupe, dvije starije (od 12 do 14 godina) i dvije mlađe grupe (od 9 do 11 godina).

Ljetna škola je besplatna, a svoje/u dijete/djecu možete prijaviti OVDJE.

Predviđeno je da se nastava održava u terminu od 10 do 14 uz moguće određene izmjene u satnici.

Dosadašnje iskustvo nam govori da je Ljetna škola najbolji način na koji dijete može popuniti svoje slobodno vrijeme na raspustu, tako da se radujemo da će vaše dijete imati ispunjen, kvalitetan i zabavan raspust.

Projekat se realizuje uz saradnju sa Rijasetom Islamske zajednice u BiH.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com