Liderstvo i menadžment

Sitnice mnogo znače: Uredi svoj radni prostor motivacijskim detaljima

Raščistite svoj radni sto, tako da na njemu više ne bude nepotrebnih stvari, pobrinite se da vaše prozore ne blokiraju baš uvijek roletne ili zavjese…

Bićete iznenađeni činjenicom koliko toga možete postići kad pronađete način da se nadahnete.

1. Izreke i citati
Ako imate mogućnosti i sredstava, možete dati izraditi zidne dekoracije s omiljenim izrekama i citatima. Ako nemate vremena i novaca za tako nešto, izreke možete zapisati na ljepljivi papirić i uokviriti i tako urediti prostor. Kad god se osjećate loše, pročitajte ih.

2. Sto
Raščistite svoj radni sto, tako da na njemu više ne bude nepotrebnih stvari. Što je više nereda, manje ćete htjeti raditi. Ako svoj prostor održavate čistim i urednim, bit ćete u mogućnosti jasnije razmišljati.

3. Postignuća
Što ste dosad napravili u životu na što ste jako ponosni? Sve takve akademske i neakademske stvari mogu naći mjesto u tom prostoru, kao podsjetnici.

4. Prozor
Pobrinite se da vaše prozore ne blokiraju baš uvijek roletne ili zavjese. Samo kratki pogled na vanjski svijet, može vam pomoći da se osjećate opuštenije. U takvim trenucima najmanje što trebate je osjećati se zatvoreno u svojoj kući, bez mogućnosti bijega.

studomat.ba

Povezani članci

Back to top button