Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Ramazanski ciklus #inspiracija_by_akos WhatsApp: Hidajeta Mahalbašić

Ramazanski ciklus #inspiracija_by_akos WhatsApp: Hidajeta Mahalbašić

Nakon ciklusa sa Noumanom Khanom, Tariqom Ramadanom, Yasmin Mogahed, dr. Aida e-Karnijem i rekli su o Poslaniku, a.s., citati istaknutih Bošnjaka, izvori bereketa – produktivnosti, pouka iz sure Fatiha za uspješniji dan, navike mentalno jakih osoba, citati iz romana “Altruista“,  citati iz romana “Nisam te se nagledao” autora Edina Krehića, ciklus knjiga, čitanje – najbolje društvo, ciklus citata austrijskog psihologa Viktora E. Frankla, ciklus citata iz knjige “Život sa svrhom” autorice Lejle Tutić,  redakcija portala Akos.ba je pripremila ramazanski ciklus citata iz knjige Svi elementi uspjeha – priručnik za lični razvoj  autorice Hidajeta Mahalbašić.

Njen rad možete pratiti na Facebook stranici Hidajeta Mahalbašić, edukatorica za lični razvoj kroz duhovnost

 ***

Da biste se pridružili WhatsApp zajednici AKOS-a #inspiracija_by_akos potrebno je da pošaljete poruku “Prijava” na br. mob +387 61/020 – 108.

Kako se prijaviti?

Oni koji se prijave na broj +387/061-020 108 dobivat će dnevno kombinovane sadržaje (jedna poruka) kroz tekst/sliku/link motivirajućeg sadržaja.

Potrebno je da na naznačeni broj +387/061-020 108 pošaljete poruku na WhatsApp “Prijava” i da spremite ovaj broj u svoj imenik.

Napomena: Prijave za #inspiracija_by_akos slati putem aplikacije WhatsApp, a ne kao SMS.

Oni koji već dobijaju poruke ne trebaju se prijavljivati na nove cikluse.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top