Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Radionica u Bihaću: Kantonalni projekti iz oblasti saobraćaja i turizma na SBF-u

Radionica u Bihaću: Kantonalni projekti iz oblasti saobraćaja i turizma na SBF-u

Nakon uspješno realiziranih radionica u Trebinju, Vitezu i Zenici, BBI VIP biznis klub je u srijedu 10. februara u saradnji sa Privrednom komorom Federacije BiH i Kantonalnom privrednom komorom Unsko-sanskog kantona u Bihaću organizirao četvrtu radionicu za pripremu projekata za Sarajevo Business Forum (SBF). Učešće u radionici uzelo je 50 privrednika iz ove regije.

Sa predstavnicima kompanija koje se bave proizvodnjom zdrave hrane, turizmom i obrazovanjem razmijenjena su mišljenja u vezi sa prezentiranjem projekata i učestvovanjem na SBF-u.

Predstavnici Federalne i Kantonalne komore, kao i Razvojne agencije su izrazili su spremnost da sve svoje kapacitete stave na raspolaganje da se projekti pripreme i predstave na najkvalitetniji način. Oni su naglasili da SBF predstavlja odličnu prilika za prezentiranje razvojnih potencijala ovog područja.

Predstavnici BBI banke ovom su prilikom održali sastanak sa premijerom Unsko-sanskog kantona Izudinom Saračevićem na kojem je definisano nekoliko projekata iz oblasti saobraćaja i komunikacija, te turizma koji bi mogli biti prezentirani na SBF-u. Ovi programi ključni su za dalji sveobuhvatan razvoj ekonomije Unsko-sanskog kantona, a mogli bi biti interesantni investitorima.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top