>
“Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” autora Admira Lisice promovisane u Sandžaku “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” autora Admira Lisice promovisane u Sandžaku
Proteklog vikenda u Rožaju i Novom Pazaru, održane su promocije knjige “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” autora Admira Lisice. Promocija knjige u Rožaju... “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” autora Admira Lisice promovisane u Sandžaku

Proteklog vikenda u Rožaju i Novom Pazaru, održane su promocije knjige “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” autora Admira Lisice.

Rožaje

Promocija knjige u Rožaju održana je 14. septembra 2018. godine u prepunoj sali Galerije “Magaza”, a uz autora Admira Lisicu o djelu su govorili glavni imam Medžlisa islamske zajednice Rožaje, Rejhan ef. Hot, te novinar portala Akos.ba Sanadin Voloder. U prijatnom ambijentu mnogobrojna publika se upoznala sa toplim pričama koje krase 156 stranica knjige “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja”.

Galerija “Magaza” Rožaje

Gepostet von Radio televizija Rožaje am Freitag, 14. September 2018

Dan kasnije, u Bošnjačkom nacionalnom vijeću u Novom Pazaru, o knjizi je osim Lisice i Volodera govorio i direktor muzeja “Ras” iz Novog Pazara, dr. Fuad Baćićanin.

Tokom  55 minuta koliko je trajala promocija, publika je mogla uživati u govorima promotera, a na kraju im je pružena mogućnost da kroz međusobnu komunikaciju saznaju još više detalja o djelu.

Ispunjene sale u Rožaju i Novom Pazaru, dokaz su da “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” imaju mnogobrojnu publiku koja je prepoznala rad ovog mladog autora.

Knjiga „Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja“ autora Admira Lisice večeras je promovirana u Bošnjačkom nacionalnom…

Gepostet von Bošnjačko nacionalno vijeće am Samstag, 15. September 2018

U razgovoru za RTV Novi Pazar, Admir Lisica je istakao da će u narednim mjesecima biti nastavljena promocija njegovog autorskog djela, te da se knjiga iz domovinskih zemalja uskoro seli i u dijasporu.

Snimak promocije:

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

No announcement available or all announcement expired.