Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Izdavaštvo > “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” autora Admira Lisice promovisane u Sandžaku

Proteklog vikenda održane su promocije u prepunim salama Galerije “Magaza” u Rožaju i Bošnjačkom nacionalnom vijeću u Novom Pazaru

“Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” autora Admira Lisice promovisane u Sandžaku

Proteklog vikenda u Rožaju i Novom Pazaru, održane su promocije knjige “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” autora Admira Lisice.

Rožaje

Promocija knjige u Rožaju održana je 14. septembra 2018. godine u prepunoj sali Galerije “Magaza”, a uz autora Admira Lisicu o djelu su govorili glavni imam Medžlisa islamske zajednice Rožaje, Rejhan ef. Hot, te novinar portala Akos.ba Sanadin Voloder. U prijatnom ambijentu mnogobrojna publika se upoznala sa toplim pričama koje krase 156 stranica knjige “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja”.

Galerija “Magaza” Rožaje

Dan kasnije, u Bošnjačkom nacionalnom vijeću u Novom Pazaru, o knjizi je osim Lisice i Volodera govorio i direktor muzeja “Ras” iz Novog Pazara, dr. Fuad Baćićanin.

Tokom  55 minuta koliko je trajala promocija, publika je mogla uživati u govorima promotera, a na kraju im je pružena mogućnost da kroz međusobnu komunikaciju saznaju još više detalja o djelu.

Ispunjene sale u Rožaju i Novom Pazaru, dokaz su da “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” imaju mnogobrojnu publiku koja je prepoznala rad ovog mladog autora.

U razgovoru za RTV Novi Pazar, Admir Lisica je istakao da će u narednim mjesecima biti nastavljena promocija njegovog autorskog djela, te da se knjiga iz domovinskih zemalja uskoro seli i u dijasporu.

Snimak promocije:

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com