Promo i kataloziU Fokusu

Portal Akos.ba i Cydonia Vas nagrađuju

Portal Akos.ba i Cydonia organizuju nagradni natječaj u kojem možete učestvovoti preko naše Facebook stranice.

Nagradno pitanje:  Koji su pozitivni efekti upotrebe Zevisel kapsula na Vaše zdravlje?

Vaše odgovore ostavljajte u komentare na Facebook stranici portala Akos.ba:

Vrijeme trajanja nagradne igre je od 04.03. do 10.02.2022. godine.

Da bi ste učestvovali u nagradonoj igri potrebno je da lajkate Facebook stranicu Cydonia.

Sretni dobitnik bit će izvučen putem online aplikacije random.org. Dobitnici će biti kontaktirani putem Facebooka, a lista dobitnika nije javna.

Nagrad je 100 KM proizvoda Cydonie za jednog dobitnika.

O proizvodima možete više pročitati ispod:

Kompanija Cydonia phytopharmaceuticals osnovana je 1996. godine u Gračanici. Njen razvoj tekao je postepeno uz izniman trud i zalaganje, od kućne izrade do danas respektabilnog proizvođača dodataka ishrani, kozmetike sa posebnom namjenom, biljnih ekstrakata. U pripremi je i pokretanje proizvodnje medicinskih artikala.

Cydonia je spoj tehnologije, tradicionalne recepture i znanja iz oblasti Farmakognozije – jedna od najstarijih farmaceutskih disciplina koja proučava ljekovite tvari prirodnog porijekla i njihovo djelovanje na ljudski organizam.

Jedinstvena činjenica koja izdvaja Cydonia phytopharmaceuticals od ostalih proizvođača jeste upotreba cijelih biljaka i sirovina iz prostora Bosne i Hercegovine.

Cydonia ima 17 proizvoda u sistemu Halal kvalitete.

Cydonia je lideri na tržištu u sektoru vagitorije sa kantarionovim uljem, Epiprostol-kapsule sa ekstraktom vrbovice, vagitorije sa propolisom, aloe verom i ehinaceom, mast od gaveza, kapsule vrkute, krema protiv fleka i pjega itd. Proizvodimo oko 60 različitih preparata, no najveći je fokus na dodatke ishrani.

Preparate Cydonije možete pronaći u svim apotekama u BiH, kozmetičkim lancima, drogerijama kao i biljnim apotekama, ili preko on-line narudžbe na cydonia.ba.

Akos.ba

Povezani članci

Provjerite također
Close
Back to top button