Kutak za ženu

Obuka za pisanje biznis plana u Nahli

Imate ideju koju želite pretočiti u poduzetnički poduhvat, a ne znate odakle krenuti? Potrebna vam je svojevrsna mapa koja će vam pomoći da pređete put od ideje do biznisa? Naučite kako izraditi biznis plan i osigurajte da uz što manje iznenađenja i neplaniranih aktivnosti definirane ciljeve poslovanja pretvorite u stvarnost.
Obuka obuhvata 20 sati interaktivne nastave u sljedećim oblastima:
Osnove poduzetništva
Marketing biznis plana
Planiranje proizvodnje i prodaje
Pravni okvir biznisa
Finansijski okvir biznisa
Praktična izrada biznis plana

Nastavu će držati Almir Paočić, diplomirani ekonomist s dugogodišnjim iskustvom u pokretanju start up preduzeća i mentorisanju mladih poduzetnika/ca u oblasti istraživanja tržišta, razvoja biznisa, tehnika prodaje, vođenja finansija, poslovnog pregovaranja, te pronalaska investitora za razvoj poslovanja.

Nahlina poslovna zajednica će, u saradnji s predavačem, pružiti polaznicama mentorsku podršku u cilju procjene kvaliteta biznis plana u svim njegovim segmentima.

Tim Nahline poslovne zajednice upoznat će polaznice obuke s mogućnostima finansiranja njihovih poslovnih ideja kroz  Nahlin Fond za poslovnu podršku i Finansijsku liniju za privrednike  koju realizira Bosna Bank International d.d. Sarajevo u saradnji s Općinom Novi Grad Sarajevo.

Obuka će se realizirati u prostorijama CEI „Nahla“, u ulici Džemala Bijedića 122 u Sarajevu, u sljedećim terminima:
14.5.2016. subota, 10.00-13.30
15.5.2016. nedjelja, 10.00-18.00
21.5.2016. subota, 10.00-18.00

Cijena obuke: 50 KM, za članice Nahline poslovne zajednice 40 KM. Po završetku obuke polaznice koje su prisustvovale svim modulima dobit će certifikat kojim se potvrđuju stečene kompetencije.

Prijave dostaviti isključivo putem ONLINE FORMULARA uz uplatu kotizacije do 9. maja 2016. godine na Nahlinom info desku svakim danom osim petka od 12 do 20h. Broj mjesta je ograničen! Mjesto na obuci se osigurava na osnovu redoslijeda uplate.

Za sva pitanja i dodatna pojašnjenja obratite se na e-mail: sunita@nahla.ba

nahla.ba

Povezani članci