Nauka i tehnologija

Nova aplikacija Almira Vuka: “Citat Dana” – Vaša dnevna doza inspiracije i motivacije!

Već ranije smo na portalu Akos.bA pisali o mladom i vrlo kretivnom srednjoškolcu iz Čapljine koji je dizajnirao više vrlo popularnih aplikacija za pametne telefone. Iako svaki dan vazari od Čapljine vozari do Mostara to mu nije prepreka da se bavi naprednim komunikacijskim tehnologijama. 

 

“Ja sam mladi Android Developer Almir Vuk, bavim se kreiranjem Android aplikacija. Jedna od mojih najuspješnijih Applikacija je i „Značenje imena“ koja bilježi preko 100 000 skidanja. Ukupno sam do sada kreirao deset aplikacija od kojih su također i Tespih i Abdest”, kaže za portal Akos.bA Almir Vuk.

Naš vrijedni hercegovac ide dalje, a ovog puta predstavljamo njegovu novu aplikaciju. Za naš portal otkriva detalje oko nove aplikacije.
“Prije par dana sam kreirao jednu jako interesantnu aplikaciju koja je postavljena na Google Play jučer.”

 

Cilj ove aplikacije je motivacija i edukacija kroz birane poslovice, mudrosti i citate.

 

“Riječ je o applikaciji koja se zove: „Citat Dana“. U bazi se nalazi ogroman broj citata i narodnih mudrosti i poslovica koje djeluju pozitivno i motiviraju ljude da budu što uspješniji”, objašnjava za portal Akos.bA Almir Vuk.

 

Link aplikacije: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.AVDevelopment.citatdana
 

 Opis aplikacije:

 

Dnevna doza inspiracije i motivacije!
Potrebna Vam je motivaciona i inspirativna podrška svaki dan?
Aplikacija sadrži preko 5000 citata i narodnih poslovica.
Ovdje svakodnevno možete pronaći inspirativne i motivacione citate iz polja nauke, sporta, religije, kulture, ljubavi, narodne mudrosti i poslovice iz mnogih drugih životnih sfera.
Citat Dana – aplikacija posjeduje jako jednostavan interfejs za korištenje!
Jednim dodirom na ekran vašeg uređaja mijenja se citat prikazan na ekranu.
Motivacioni citati i poslovice sigurno će vas potaknuti i dati vam dodatno znanje i mudrost, uljepšati vam početak dana i potaknuti vas na pozitivnije razmišljanje i shvatanje života.
Aplikacija posjeduje integrisanu funkciju za slikanje/fotografisanje displeja uređaja, tako da ako želite omiljeni citat podijeliti sa prijateljima putem društvenih mreža, dostupna vam je i ta funkcija.
 
Razlika između ove aplikacije i ostalih je u tome što ovdje dobijate nasumične citate i tako vas svaki dan iznenadi nekoliko novih citata iz baze koja broji ogroman broj citata, svaki dan novo iznenađenje i nešto novo što ćete naučiti i nadamo se zapamtiti.
Broj citata na dan nije ograničen i koliko puta budete željeli pročitati novi citat, toliko puta dodirnite ekran i novi će citati “izaći” pred vas.
Jedini cilj ove aplikacije je da saznate nešto novo, da Vas motivira na nešto bolje, da Vas inspiriše i uljepša Vam dan.
Podijelite mudrost koju u sebi nose dnevni motivacioni citati i izreke/poslovice sa svojom porodicom i dragim prijateljima i širite znanje i dobru energiju!
 
Akos.bA

Povezani članci

Back to top button