Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Liderstvo i menadžment > Negativne misli o drugima su u vama, nisu u njima!

Negativne misli o drugima su u vama, nisu u njima!

Oslobodite se toga otrova, otrova koji rastače vašu dušu. Da bi se oslobodili potrebe da ogovarate, kritizirate, napadate, omalovažavate, ponižavate druge, morate se prije toga očistiti od negativnih misli u sebi koje imate o njima. To je cijena vašeg mira. Zato se uvijek na početku preispitajte koliko ih dobro poznajete, možda samo nešto površno znate o njima ali sigurno ne znate cijelu priču koju su prošli.

Negativne misli o drugima su u vama, nisu u njima! Koliko puta se dogodilo, kada je izašla iz vas neka loša riječ o drugome, da ste se kasnije bojali da će to doprijeti do njih, razara vas taj osjećaj podvojenosti u kojem se želite drugima svidjeti i u kojem vam idu na živce, potreba da im se približite ali i da pobjegnete što dalje o njih kada ih malo bolje upoznate. Koliko je noći prošlo u kojima ste zabrinuto razmišljali o drugima, ne o sebi?

Negativne misli o drugima su u vama, nisu u njima! A ta negativnost nije samo misao, to je razbijanje vašega duha, uništavanje vaše snage, gubljenje vašega fokusa na važne stvari u vašem životu. I kada na koncu sve zbrojite i oduzmete shvatitite da s tim negativnim mislima o drugima najviše gubite samo vi, zapravo gubite samo vi. Oni i ne znaju što se u vama zbiva, zašto im idete na živce i zašto se ponašate tako kako se ponašate.

Prestanite biti okupirani drugima! Živite svoj život. U mislima gledajte svoj put, a ne njihov put. Tek kada tu iskreno zavolite sebe vaša ljubav će doprijeti i do njih i počete će ih mijenjati. Budite jaki kada se suporstavljate svojim lošim mislima, to je vaš najveći neprijatelj, nisu to drugi. Otvorite se i komunicirajte i kada to naprvite počet će pucati svi zidovi. Tada ćete vidjet koliko ste slični i bliski, i nećete više imati potrebu da negativno mislite o njima.

Piše: Mario Žuvela

savjetnikuspjeha.com

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com