Liderstvo i menadžmentU FokusuVijesti iz zemlje

Nakon deset godina Mohammed Faris ponovo u Sarajevu

Nakon 10 godina i prvog Productive muslim seminara u Sarajevu, imamo čast ugostiti autora knjige “Produktivni musliman”, koja je prevedena na bosanski jezik. Uz druženje sa autorom Mohammedom Farisom, osnivačem Brenda Productive muslim biće upriličeno potpisivanje knjige, poručuje organizator.
Druženje će biti održano u Centru za lično i profesionalno usavršavanje u subotu u 18 sati.                                    
 
  “Posebna mi je čast što je moja knjiga “Productive muslim” prevedena na bosanski jezik i doživjela svoje drugo izdanje na istom jeziku. Čast mi je da ponovo vidim Sarajevo , Bosnu i Hercegovinu, i razlog da ove godine, sa učesnicima iz čitavog svijeta, orhanuzjjemo Retreat Productive muslim 2023, baš u Bosni, jeste naše divno iskustvo. Bosna je zemlja divnih ljudi i iskustava. Drago mi je da je knjiga dobro prihvaćena i radujem se druženju”, kaže Mohamed Faris.
 
Ova virtuelna organizacija i web stranica specijalizirana je za pružanje materijala za muslimane kombinirajući učenja islama sa savremenim naučnim dostignućima.  ProductiveMuslim upravlja međunarodni tim volontera iz različitih zemalja uključujući Saudijsku Arabiju, Maleziju, Egipat, Maroko…

ProductiveMuslim.com je započeo kao lični online časopis Mohammeda Farisa gdje je bilježio svoja razmišljanja o temama koje povezuju islam sa produktivnošću. U julu 2008. godine pokrenuta je web stranica. Uz podršku međunarodnog tima volontera , web stranica je rasla, a njen sadržaj se vremenom poboljšavao. U julu 2011. godine, ProductiveMuslim je registrovana kao kompanija pod imenom ProductiveMuslim Ltd. 

Povezani članci