Ostale aktivnostiU Fokusu

Nagradna igra Cydonia i Akos.ba

Portal Akos.ba i Cydonia organizuju nagradnu igru u kojoj možete učestvovoti preko naše Facebook stranice.

Nagradno pitanje:

Ultra Cal kapsule su dodatak prehrani, koji služi kao dopuna vitamina i minerala neophodnih za pravilan razvoj i normalan metabolizam kostiju. Koje minerale i vitamine sadrži Ultra Cal?

Vaše odgovore ostavljajte u komentare na Facebook stranici portala Akos.ba:

Uslov za učešće u ovoj nagradnoj igri jest da lajkate (ako niste već) Facebook stranicu Cydonia.

Nagrada su proizvodi Ultra Cal i Polar Ice gel.

Vrijeme trajanja nagradne igre je od 13. do 17.07.2020. godine.

Sretni dobitnik bit će izvučen random.

***

Kompanija Cydonia phytopharmaceuticals osnovana je 1996. godine u Gračanici. Njen razvoj tekao je postepeno uz izniman trud i zalaganje, od kućne izrade do danas respektabilnog proizvođača dodataka ishrani, kozmetike sa posebnom namjenom, biljnih ekstrakata. U pripremi je i pokretanje proizvodnje medicinskih artikala.

Cydonia je spoj tehnologije, tradicionalne recepture i znanja iz oblasti Farmakognozije – jedna od najstarijih farmaceutskih disciplina koja proučava ljekovite tvari prirodnog porijekla i njihovo djelovanje na ljudski organizam.

Jedinstvena činjenica koja izdvaja Cydonia phytopharmaceuticals od ostalih proizvođača jeste upotreba cijelih biljaka i sirovina iz prostora Bosne i Hercegovine.

Cydonia ima 17 proizvoda u sistemu Halal kvalitete.

Cydonia je lideri na tržištu u sektoru vagitorije sa kantarionovim uljem, Epiprostol-kapsule sa ekstraktom vrbovice, vagitorije sa propolisom, aloe verom i ehinaceom, mast od gaveza, kapsule vrkute, krema protiv fleka i pjega itd. Proizvodimo oko 60 različitih preparata, no najveći je fokus na dodatke ishrani.

Preparate Cydonije možete pronaći u svim apotekama u BiH, kozmetičkim lancima, drogerijama kao i biljnim apotekama, ili preko on-line narudžbe na cydonia.ba.

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button