Enterijer

Kako kod kuće kreirati motivirajući radni kutak?

Najvažnije od svega je kako ostati fokusiran na posao jer, budimo realni, kod kuće ima mnogo više distrakcija nego kad ste u kancelariji. Iz tog je razloga vrlo važno odrediti radno vrijeme, te biti izuzetno samodiscipliniran i organiziran. Također, bitan je i vaš radni kutak, a nikako se ne preporuča raditi iz kreveta ili kauča jer će vam u tom slučaju produktivnost biti jednaka nuli.

Odlučite li se za rad od kuće prvo što trebate napraviti je kreirati sami sebi motivirajući radni kutak u kojem ćete imati mira, gdje vas nitko neće ometati i gdje ćete se moći fokusirati na svoje radne zadatke.

Da biste imali motivacije za rad, uložite u kvalitetan i estetski privlačan radni stol, a isto tako odaberite i udobnu radnu stolicu, osobito ako puno vremena provodite ispred računara. Imajte na umu da vaš radni kutak ne smije bite pretrpan, već estetski čist, a dozvoljena je samo mala doza kreativnog nereda. Na stolu držite samo ono što vam je potrebno za rad, a sve ostalo pospremite u ladice. Nabavite neki lijepi rokovnik  u koji ćete zapisivati sve svoje obaveze, a isto tako možete  iznad stola staviti i okvir na koji ćete prikačiti sve što vam je bitno, šaljive razglednice, uspomene, fotografije dragih osoba…

https://zena.rtl.hr

Povezani članci

Back to top button