Vi ste ovdje
Home > Magazin > Enterijer > Kako kod kuće kreirati motivirajući radni kutak?

Kako kod kuće kreirati motivirajući radni kutak?

Najvažnije od svega je kako ostati fokusiran na posao jer, budimo realni, kod kuće ima mnogo više distrakcija nego kad ste u kancelariji. Iz tog je razloga vrlo važno odrediti radno vrijeme, te biti izuzetno samodiscipliniran i organiziran. Također, bitan je i vaš radni kutak, a nikako se ne preporuča raditi iz kreveta ili kauča jer će vam u tom slučaju produktivnost biti jednaka nuli.

Odlučite li se za rad od kuće prvo što trebate napraviti je kreirati sami sebi motivirajući radni kutak u kojem ćete imati mira, gdje vas nitko neće ometati i gdje ćete se moći fokusirati na svoje radne zadatke.

Da biste imali motivacije za rad, uložite u kvalitetan i estetski privlačan radni stol, a isto tako odaberite i udobnu radnu stolicu, osobito ako puno vremena provodite ispred računara. Imajte na umu da vaš radni kutak ne smije bite pretrpan, već estetski čist, a dozvoljena je samo mala doza kreativnog nereda. Na stolu držite samo ono što vam je potrebno za rad, a sve ostalo pospremite u ladice. Nabavite neki lijepi rokovnik  u koji ćete zapisivati sve svoje obaveze, a isto tako možete  iznad stola staviti i okvir na koji ćete prikačiti sve što vam je bitno, šaljive razglednice, uspomene, fotografije dragih osoba…

https://zena.rtl.hr

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top