Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Halal certifikat za BIO BRAND Jablanica

Halal certifikat za BIO BRAND Jablanica

Agencija za certificiranje halal kvalitete obavještava potrošače i konuzmente halal proizvoda da je kompanije BIO BRAND doo Jablanica uspješno okončala proces implementacije i prilagodbe proizvodnje  zahtjevima Halal standarda BAS 1049:2010.

Bio Brand d.o.o Jablanica osnovana je 2006. godine. Osnovne djelatnosti kompanije su proizvodnja zdrave hrane i pića, dodataka prehrani i dijetetskih proizvoda.

Procesom halal certificiranja obuhvaćen je cjelokupni proizvodi sistem, što uključuje proizvodnju sirćeta i soka od divljih jabuka.  

Jedan od najvažniji proizvoda kompanije Bio Brand je koktel CARDIO FIT+C, koji je također obuhvaćen halal certificiranjem. Cardio fit + C je prirodni dodatak prehrani; preparat koji rješava probleme povišenih masnoća, holesterola, triglicerida i krvožilnog sustava.  Proizveden je od domaćih sirovina, na prirodan način, mješanjem sirćeta i koncentrata divljih jabuka obogaćen ljekovitim biljem i vitaminom C. 

Pored domaćeg tržišta kompanija proizvode plasira na tržišta EU, SAD, Kosova i Bliskog istoka. U narednom periodu proizvodi će biti označeni zaštitinim znakom Halal kvalitete.

halal.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top